1. HABERLER

  2. Uzman Ekonomist İslam Memiş, Altın Fiyatları Düşer Mi Yükselir Mi Sorusuna Kritik Cevap Verdi...
Uzman Ekonomist İslam Memiş, Altın Fiyatları Düşer Mi Yükselir Mi Sorusuna Kritik Cevap Verdi...

Uzman Ekonomist İslam Memiş, Altın Fiyatları Düşer Mi Yükselir Mi Sorusuna Kritik Cevap Verdi...

Altın Kahini İslam Memiş, altın düşer mi yükselir mi sorusuna verdiği yanıtla yeniden gündeme geldi!

A+A-

Türkiye’de milyonlarca altın yatırımcısı, fiyatların nereye gideceğini merak ediyor. Bu süreçte önümüzü aydınlatan, yolumuza ışık tutan İslam Memiş’in son analizi haberimizde!

ALTIN KAHİNİ İSLAM MEMİŞ, ALTIN DÜŞER Mİ YÜKSELİR Mİ SORUSUNA YANIT VERDİ

Altın yatırımcısı, aylardan beri kötü haberler almaya devam ediyor. Her gün bir umut yükseliş bekleyen yatırımcılar, hayal kırıklığına Altın fiyatları gündemdeki yerini koruyor. Aylardan beri soluksuz düşen, rampa aşağıya inen altın fiyatları hakkındaki araştırmalar sürüyor. Altın artacak mı, düşecek mi merak ediliyor. Altın Kahini İslam Memiş, altın fiyatları ne zaman yükselir sorusuna yanıt verdi. Milyonlarca altın yatırımcısı, gram altın yükselir mi düşer mi diye merak ederken, çarpıcı analiz az önce geldi.

Altın Kahini İslam Memiş, Türkiye’nin reytingi en yüksek ekonomistlerinden biri! Söyledikleri merakla izleniyor. Bazen söyledikleri çıkmadı diye tepki görse de, onun sayesinde kazananlar da yok! İslam Memiş son dakika analizinde; altın almak isteyenleri uyardı ve bu seviyelerin uygun olmadığını söyledi. İslam Memiş, şunları söyledi: Ben bu seviyelerden alımı sağlıklı görmüyorum. Tercihtir ama 400-450 seviyeler varken alınmalıydı”. Altın Kahini, “Mayıs-hazirana dikkat çekmiştim ki bu aylarda yükseliş bekliyorum” diyerek önemli bir tespit daha yaptı.

Altın yatırımı yapan herkesin bir şekilde takip ettiği isimlerin başında gelen, piyasada Altın Kahini olarak bilinen başarılı ekonomist, önemli tespitler yaptı. Altında henüz zirveyi görmediklerini söyleyen İslam Memiş, “Bu zirve seviyeler değil. Haziran ayında 535 lira seviyesi yukarı yönlü kırıldıktan sonra 540-560 lira aralığına oturmak isteyen bir gram altın olabilir. Yıllık bazda da daha yüksek seviyeler görebileceğimizi tahmin ediyorum. Bu kadar aşırı balon oluşması dolar tarafında da geçerli” dedi ve devam etti.

Altın fiyatlarıyla ilgili analizini yaptıktan sonra dolar fiyatlarıyla ilgili bir balon uyarısında bulunan İslam Memiş, "Dolar tarafında köpük var geçen yıl ki hatayı yapmayın. Dolar ya da gram altın tarafında köpük oluştu dikkat edin. Ben agresif yükselişleri sağlıklı bulmuyorum. Bu nereye giderse gitsin gram altın 535 liraya kadar gitsin yine almam beklerim. Beklemenin sağlıklı olduğunu düşünüyorum” dedi. İslam Memiş’in son analizi özetle böyle. Peki, siz ne düşünüyorsunuz? İslam Memiş’i takip ediyor, altın yatırımı yapıyor musunuz? Görüş ve önerilerinizi lütfen bizimle paylaşın.

NOT. Yatırım tavsiyesi değildir sadece uzman görüşü ve yorumudur.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.