1. HABERLER

  2. Tüm Vatandaşların Hesabına 3 ay boyunca tam 1000 TL ödeme yatırılacak! Ödemeler başladı…
Tüm Vatandaşların Hesabına 3 ay boyunca tam 1000 TL ödeme yatırılacak! Ödemeler başladı…

Tüm Vatandaşların Hesabına 3 ay boyunca tam 1000 TL ödeme yatırılacak! Ödemeler başladı…

Yüz binlerce vatandaşı çok yakından ilgilendiren gelişmeler gelmeye başladı. Hesaplara tam 3 boyunca aralıksız bir şekilde 1000 TL değerinde ödemeler yapılacak.

A+A-

Başvuru süreçleri her ne kadar geride kalsa bile başvuru yapamayan vatandaşlar için bu süreç uzatıldı.

Yüz binlerce vatandaşı çok yakından ilgilendiren gelişmeler gelmeye başladı. Hesaplara tam 3 boyunca aralıksız bir şekilde 1000 TL değerinde ödemeler yapılacak. Başvuru süreçleri her ne kadar geride kalsa bile başvuru yapamayan vatandaşlar için bu süreç uzatıldı.

Tüm işlemler e devlet üzerinden yapılacak. 30 Nisan tarihine kadar başvurular devam edecek. Gelir kaybı yaşayan vatandaşlar için tam 3 ay boyunca 1000 TL olarak destekler verilecek. Bir yandan da kira yardımı olarak verilen destekler büyük şehirlerde 750 TL olurken, geri kalan şehirlerde 500 TL olarak verilecek. Kira desteklerinden gelir kaybı ciro desteklerine varana kadar hangi şartlar ile başvuruların nasıl yapılacak olduğu en merak edilen konulardan bir tanesi olmaya devam ediyor.

Korona virüs salgını ile mücadelenin meydana geldiği bu günlerde bir yandan da ekonomik zorluklar kendisini belli etmeye devam ediyor. Ekonomik anlamda ciddi olarak zorlu süreçlerden geçen vatandaşlar için hükümet kanadından destekler gelmeye devam ediyor. Salgından en çok etkilenen kesimlere bakılacak olduğu zaman ilk sırada esnafların yer alması verilecek desteklerin artması konusunda da etkili olacak.

30 Nisan tarihine kadar başvurularını yapamayan vatandaşlar için süreç uzatıldı. Ticaret bakanı Ruhsar Pekcan tarafından yapılan açıklamalara bakılacak olduğu zaman gelir kaybı ve ciro kaybı desteklerinin yanı sıra kira destekleri de verilecek. Bu sayede vatandaşlar rahat bir nefes alacak. Başvuru süreçleri e devlet üzerinden yapılırken son başvuru tarihi 30 Nisan tarihine kadar uzatıldı.

3 ay boyunca devam edecek bu yardımlarda kira yardımı olarak verilen destekler büyük şehirlerde 750 TL olurken, geri kalan şehirlerde 500 TL olarak verilecek.

Başvurular nasıl yapılacak?

Yaşanan bu zorlu günlerde hükümet kanadından verilen kira ve ciro kaybı destekleri için başvuru süreçleri e devlet üzerinden devam edecek. Ticaret bakanı Ruhsar Pekcan tarafından yapılan açıklamalar sırasında 3 ay boyunca 1000 TL olarak destekler verilecek. Bir yandan da kira yardımı olarak verilen destekler büyük şehirlerde 750 TL olurken, geri kalan şehirlerde 500 TL olarak verilecek olduğu yönde oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.