1. HABERLER

  2. SSK, SGK, Bağ-Kur ile Kamu Personeline Cumhurbaşkanı Müjdeyi Verdi! 500 TL Zam Geliyor! Son Dakika Yeni Duyuru Geldi...
SSK, SGK, Bağ-Kur ile Kamu Personeline Cumhurbaşkanı Müjdeyi Verdi! 500 TL Zam Geliyor! Son Dakika Yeni Duyuru Geldi...

SSK, SGK, Bağ-Kur ile Kamu Personeline Cumhurbaşkanı Müjdeyi Verdi! 500 TL Zam Geliyor! Son Dakika Yeni Duyuru Geldi...

Emekliler maaşlarına 500 TL zam ile uyanabilirler. Yeni yapılan duyuru ile beraber tüm emeklilere uygulaması yapılacak zam tutarı 500 TL olması hesaplanıyor. Yani Bağ-kur, SSK, SGK ve kamu personeli emeklileri için birbirinden ayırt etmeden Ekim ayında he

A+A-

Yeni güne tüm emekliler maaşlarına yapılan 500 TL zam ile uyanabilmesi mümkündür. Son dakika yapılan duyuru sonrasında bütün emekliler için uygulaması yapılacak zam tutarının 500 TL olması bekleniyor.

Bu demek oluyor ki SGK, SSK, Bağ-Kur ve kamu personeli emeklilerinin tamamına Ekim ayında toplamda 500 TL zam yapılması için plan yapılıyor.

Bağ-Kur, SSK, SGK ve kamu personeli emeklileri için Ekim ayında toplamda 500 TL zam yapılacak. Mevcut düzenlemenin hayata geçirilmesi konusunda ise son günlere gelindi. 2021 yılı içerisinde emekliler için verilen bayram ikramiyeleri ile Temmuz ayı zammı sonrasında birde promosyon haberleri gelmişti.

Emekliler artık yeni bir güne 500 TL gibi bir tutarda maaşlarına yapılan zam haberi ile uyanabilmesi an meselesidir. Gerçekleştirilen duyuru sonrasında bütün emekliler için uygulaması yapılacak olan zam tutarının ise 500 TL olması bekleniyor. Hiçbir şekilde kişinin emekli olduğu kurum fark etmeksizin Ekim ayında 500 TL bir ek zam ile maaşlarını alabilirler.

Seyyanen uygulanması planlanan intibak yasasının ardından yapılacak zam emekli maaşlarında iyileştirmeye gitmesi bekleniyor. Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Kazım Ergün tarafından da konuyla ilgili açıklamalar gerçekleştirildi. Emeklilerin bu dönem içerisinde rahatlatılacağına dikkat çekildi.

Ekim Ayında Maaşlar Artıyor

SSK, SGK, Bağ-Kur ile kamu personeli emeklilerini yakından ilgilendiren maaş zammı Ekim ayında uygulanarak ödemelerin yapılması düşünülüyor. Ek ödeme sonrasında maaşların hesaplara geçirilmesi sonrasında yurttaşlara seyyanen zam yapılacaktır. Ekim ayı maaşlarına yansıtılması planlanan maaş zammı ile beraber promosyonlar emeklileri rahatlatacaktır.

En Düşük Emekli Maaş Tutarı Ne Kadar Olacak?

TÜED Başkanı Kazım Ergün tarafından yapılan yeni açıklama sonrasında maaşlara ilişkin yeni zammın görüşmelerinin hızlı biçimde devam ettirildiğine dikkat çekerek, hayata geçirilmesinden sonra 2000 yılı sonrasındaki emekli yurttaşlar için maaşları eşitlenmesi amaçlanıyor.

Böylelikle Bağ-Kur, SGK, SSK ve kamu personeli emeklileri bakımından hiç birisi ayırt edilmeksizin Ekim ayında her vatandaşa 500 TL gibi bir ek zam yapılması planlanmaktadır. 500 TL zam konusunda düzenleme ise hayata geçirilmesi açısından sayılı günler kaldığına da dikkat çekildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.