1. HABERLER

  2. SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı emeklilerine müjde! 3 müjde birden verildi!
SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı emeklilerine müjde! 3 müjde birden verildi!

SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı emeklilerine müjde! 3 müjde birden verildi!

SSK-SGK ve Bağ-kur emeklilerind Ekim ayının ilk müjdesi geldi verildi. Avans, promosyon ve ek ödeme hesaplara yatırılacak.

A+A-

SGK-SSK ve Bağ-kur emeklisine Ekim ayının ilk müjdesi geldi. Avans, promosyon ve ek ödeme hesaplara geçecek.

İlan365'te yayınlanan habere göre, ekonomik güçlüklerle mücadele eden emeklilere müjde üstüne müjde gelmeye devam ediyor. SGK-SSK ve Bağ-kur fark etmeden emeklilerin tamamı bu avantajdan faydalanacak. Avans, promosyon, ek ödeme hepsi hesaplara yatacak. Emeklilerin Ekim ayında alacakları ek ödemeler toplamda 7 000 tl'ye yakın olacak.

Emekli yurttaşlar geçim sıkıntısı çektiklerini ve maaşlarının düşük kaldığını sık sık dile getiriyor. Devletten bir takım talepleri olan emeklilerin sesi nihayet duyuldu. Emekliyi Ekim ayında  sevindirecek olan ödemeler peş peşe açıklandı. SGK-SSK ve Bağ-kur emeklisine asıl bayram Ekim ayında gelecek. Hem avans, hem ek ödeme hem de banka promosyonu alma şansı bulunuyor. Üstelik de tüm emekliler bu ödemeden yararlanabilecek. 3 maaş avans birden alacak olan emeklilerin toplamda alabileceği rakam en az 7 000 TL olacak.

EMEKLİYE 3 MAAŞ AVANS İMKANI

Emeklilik dilekçesi veren fakat maaşı kısa vadede çıkmayan emeklilere SGK tarafından avans kullanma olanağı veriliyordu. Emekli adayları maaşlarının 3 katına kadar sıfır faizle avans alabilirken, geri ödeme ise emekli maaşından kesilerek yapılıyordu. Şimdi tüm emekliler için 3 maaş nakit avans gündemde. Emekliler SGK-SSK ve Bağ-kur fark etmeden bu imkandan yararlanabilecek. Talep kabul edilirse acil nakit paraya ihtiyacı olan emekliler hemen müracaat yaparak en az 4500 TL faizsiz nakit avans alacak. Emeklilerin bu parayı geri ödemesi ise maaş kesintisi biçiminde olacak. Nakit avans tutarı maaşa göre değişecek. Yani en az 4 bin 500 TL nakit avans kullanan emekliler maaşları 2.500 TL olması durumunda 7500 TL avans alabilecek. Kaynak: SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı emeklisine 3 müjde birden!

BANKA PROMOSYONU DEVAM EDİYOR

Diğer yandan emekliye banka promosyonu Ekim ayında da sürüyor. Başvuru yapan ve bankasını seçen emekliler maaşlarına göre promosyon ödemesi alma şansına da sahip oluyor. Bankaların emekliye vermiş olduğu promosyon 500 TL ile 1.750 TL arasında oluyor. Emekli yurttaşlar promosyon şansından yararlanabilmek için seçtikleri bankaya maaşlarını taşımak ve 3 sene boyunca bankada kalmak mecburiyetinde. Ayrıca bazı bankalar maaş taşımanın yanında otomatik ödeme talimatı veren veya arkadaşını getiren emeklilere ek ödeme de yapıyor. Kaynak: SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı emeklisine 3 müjde birden! 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.