1. HABERLER

  2. Son Dakika Müjdesi Az Önce Geldi: Asgari Ücretliler İçin Halkbank Milyonların Umudu Oldu, Düşük Faizli Kredi Verilecek
Son Dakika Müjdesi Az Önce Geldi: Asgari Ücretliler İçin  Halkbank Milyonların Umudu Oldu, Düşük Faizli Kredi Verilecek

Son Dakika Müjdesi Az Önce Geldi: Asgari Ücretliler İçin Halkbank Milyonların Umudu Oldu, Düşük Faizli Kredi Verilecek

Türkiye nüfusunun büyük bir bölümü asgari ücretle çalışıyor. Milyonlarca asgari ücretliyi ilgilendiren kredi haberleri ise dikkat çekiyor. asgari ücretlilere en son müjde Halkbank tarafından geldi. Kredinin ayrıntılarını sizin için derledik.

A+A-

Türkiye nüfusunun büyük bir bölümü asgari ücretle çalışıyor. Milyonlarca asgari ücretliyi ilgilendiren kredi haberleri ise dikkat çekiyor. asgari ücretlilere en son müjde Halkbank tarafından geldi. Kredinin ayrıntılarını sizin için derledik.

Halkbank, elini değil tüm vücudunu taşın altına koydu ve minimum ücretliler için ihtiyaç kredisi vermeye başladı. Normalde minimum ücretlilerin işlerini kaybetme veya ödemelerde sıkıntı yaşaması pek muhtemel olduğu için bankalar minimum ücretlilere kredi verirken kırk dereden kırk su getirtiyor.

Fakat Halkbank, diğer bankların yapmış olduğu gibi yapmadı ve ihtiyaç kredisinin ayrıntılarını paylaştı. Öyle ki...

Minimum asgari ücretliler için ihtiyaç kredisini yaşama geçiren Halkbank, müşterilerine büyük kolaylık sağlıyor. asgari ücretliler ödemelerinde sıkıntı yaşamasın diye kendi ödeme şekillerini kendileri seçiyor.

Buna göre bütçelerine uygun ödeme planı oluşturuyor ve sorun yaşamıyorlar. Geri ödemeler 5 farklı tipte gerçekleştiriliyor. Bunlar: aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, serbest ödemeli ve 3 ayda bir eşit taksitli ödemeli. Halkbank’ın ihtiyaç kredisini kullanan ve 20.000 TL çeken bir vatandaşımız, aylık %1,63 kredi faizi tutarı ile karşılaşıyor.

Yine 36 ay vade ile sunulmakta olan 20.000 TL kredinin ödemesi ise 778 TL ediyor. Toplam geri ödenen tutar ise 28.048 TL ediyor. Kredinin ayrıntıları ise...
Halkbank’ın ihtiyaç kredisinin ayrıntıları ise şu biçimde. İhtiyaç kredisi için istenilen faiz miktarı aylık %1,63 oranında olacak.

Halkbank’ın bu faizi diğer bankalara oranla çok çok altında. Bu krediden faydalanmak için Halkbank sizden bir takım şartlar istiyor. Bunlar:

- Açık hesap açtırmak

- Kredi Kartı başvurusu yapmak

- En az iki adet otomatik ödeme talimatı vermek

- Hayat sigortası yaptırmak

Bu koşulları yerine getiriyorsanız, siz de en yakın Halkbank şubesine veya Halkbank internet sitesine girerek müracaatta bulunabilir ve krediden faydalanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.