1. HABERLER

  2. Son Dakika: Milyonlarca Emekliye Müjdeli Haber Verildi! 1000 TL Ödeme Yapılacak…
Son Dakika: Milyonlarca Emekliye Müjdeli Haber Verildi! 1000 TL Ödeme Yapılacak…

Son Dakika: Milyonlarca Emekliye Müjdeli Haber Verildi! 1000 TL Ödeme Yapılacak…

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren önemli haber. Son dakika müjdesi. Emekli olan herkesin hesaplarına eksik yatan tutarlar ödenmeye başladı… İşte tüm ayrıntılar...

A+A-

Milyonlarca emekliye önemli haber. Son dakika müjdesi. Emekli olanları hesaplarına eksik yatan tutarlar ödenmeye başladı… İşte tüm ayrıntılar...

Emekliler ile alakalı son dakika haberi geldi. Eksik yapılan ödemeler hesaplara yatırılıyor. Son dakika haberi olarak emekli yurttaşların hesaplarına 1000 TL yatırılıyor. Eksik ödenen paralar hesaplara yatmaya başladı. Nakit avans ve artı para kampanyasında eksik olarak ödenen tutarların ödenmesine başlandı.  Ayrıca emeklilere kredi notuna göre 1000 TL ile 10000 TL arasında ödeme gerçekleşiyor.

Nakit ihtiyacı olan yurttaşlara bu tutarlar emekli maaşlarına yansıtılarak ödeniyor. Yapılan müracaat sonucu istenen tutarda para alınmadı ise en az bir dönem ödeme gerçekleşti ise limit yükseltimi 1000 TL ye kadar çıkabiliyor.

Ziraat Bankası'ndan Nakit Avans Kampanyası
Kamu hizmeti olarak hizmet veren Ziraat Bankası kendi bankalarından emekli maaşı alanlara artı para hizmeti ile promosyon hizmeti sunuyor. Bu hizmetlerden yararlanmak için bankanın mobil hizmeti kullanılabilir.

Nakit avans için müracaat yapıldığında, banka değerlendirme sonucu artı para hesabındaki limiti yükseltecektir. Vatandaşlar 1000 TL ve üstünde bir limit yüklediklerinde, düşük limit ile karşılaşır ise bir dönem ödeme yapma şartı ile artı para limiti arttırabilir. Limit artırma işlemi için Ziraat Bankası’nın mobil uygulamasına giriş yapılabilir.

Emekliye Nakit Avans Vakıfbank Geldi
Nakit avans konusunda emekliyi düşünen Vakıfbank’tan nakit avans imkânı. Emekli maaşını banka üstünden alanlar artı para için müracaat yapabilirler. Daha daha önce artı para almayan emekli yurttaşlar limitlerini yükseltebilecekler. Limit yükseltme işlemi değerlendirildikten sonra onaylanan limit hesaplarına aktarılır. Vakıfbank’tan emekli maaşı alan yurttaşlar maaşlarının 22 katı kadar ihtiyaç kredisi çekebilecek.

Emekliyi Nakit Avans Konusunda Denizbank Unutmadı
Emekli maaşını Denizbank’tan alanlar mobil uyguluma üstünden nakit avans müracaatsu yapabilir. Yapılan müracaat sonucu kısa bir süre içinde kişiye dönüş yapılır. Denizbank emekli olanlara yüksek limitle para hizmeti vermektedir.  Her üç bankada emekli yurttaşları unutmayarak kampanyalar aracılığıyla nakit konusunda desteklemektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.