1. HABERLER

  2. Son Dakika Haberi Milyonlarca Öğrenciye 2500 TL para Ödemesi Yapılacak...
Son Dakika Haberi Milyonlarca Öğrenciye 2500 TL para Ödemesi Yapılacak...

Son Dakika Haberi Milyonlarca Öğrenciye 2500 TL para Ödemesi Yapılacak...

Öğrenci olan kişilere 2.500 TL'ye kadar ödeme yapılacağı duyurusu yapıldı. Bankalar tarafından verilecek olan bu ödemeler 2.500 TL'ye kadar artı para olarak sizin hesabınıza yatacaktır. Bu 2.500 TL'ye alabilmeniz için banka hesabınızın olması zorunludur.

A+A-

Kamu bankaları ve özel bankalar üzerinden öğrenci olan kişilerin banka hesapları bulunması halinde internet bankacılığı şifresi ile beraber bankanın mobil uygulamasına girerek 2.500 TL'ye kadar ödeme alabilirsiniz.
Yapılan 2.500 TL'ye ödemeler sizin banka hesabınıza üzerinden artı para olarak sizlere sunulacak ve bu parayı arzu ettiğiniz zaman harcama yaparak geri ödemesini yapacaksınız.

Öğrenci olan kişilerin 2500 TL destek ödemeleri alabilmeleri için banka kredi notunun uygun olması önceden bir banka çalışması olması ve bu banka çalışmasında da performans bakımından düzenli ödemeler yapmış olması gerekiyor. Banka kredi politikalarına uygun olan kişiler 2500 TL destek ödemeleri ne artı para olarak alabileceklerdir.

Ziraat Bankası 2500 TL öğrenciye ödeme

Ziraat Bankası üzerinden 2.500 TL'ye kadar öğrenci olan kişilere ödeme yapılıyor. 2.500 TL'ye kadar ödeme almak isteyen kişiler öğrenci olmaları durumunda Ziraat Bankası hesapları ya da kredi kartını kullanıyorlarsa artı para müracaatsunda bulunabilirler. 2500 TL nakit avans müracaatsunda bulunmak istiyorsanız bankadan mobil uygulamasına girerek burdan kendi hesabımızı seçebilir kendi hesabınız üzerinden de kredili mevduat hesabı müracaatsunda bulunabilirsiniz. Tüm yapacağınız işlemler online olacağı için sorgulama işlemlerini de kolay bir biçimde yapacaksınız.

Denizbank 2 000 500 TL kurtaran hesap

Özel bankalar arasında artı para veren ve en çok tercih edilen banka olan DenizBank kurtaran hesap adında bir kampanya başlattı. DenizBank kurtaran hesap müracaatsu yaparak öğrenci olan kişilerde 2500 TL ye kadar ödeme alabileceklerdir. Denizbank hesabınız var ise kurtaran yazın boşluk bırakın ve TC kimlik numaranızı da yazarak bu mesajı 3280 numarasını gönderin. Yapmış olduğunuz müracaat sonrasında banka sizleri değerlendirmeyi alacak ve ne kadar kurtaran hesap verdiğini sizlere söyleyecektir. Nakit avans müracaatlarını yapabiliyorsunuz.

Akbank artı para 2500 TL öğrenciye...

Akbank üzerinden 2.500 TL'ye kadar artı para müracaatsunda bulunabilirsiniz. Eğer Akbank hesabınız var ise Akbank direkt uygulamasına girerek burdan kendi hesabınız üzerinden artı para müracaatsunda bulunabilirsiniz. Akbank verdiği arttı paraları siz harcama yapmadığınız süre içinde ödeme almayacaktır. Yapmış olduğunuz harcamalar ile beraber 12 ay taksitle bir ödeyebilir ya da tek bir sefer de gelecek ayki ekstrenizi ödeyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.