1. HABERLER

  2. Son Dakika Haberi Geldi! Milyonlarca Emekliye Zam Müjde Geldi
Son Dakika Haberi Geldi! Milyonlarca Emekliye Zam Müjde Geldi

Son Dakika Haberi Geldi! Milyonlarca Emekliye Zam Müjde Geldi

Emekliye zam yapıldı. Eylül ayı itibare ile yüksek limitlerle nakit avans alınacak. Emekli olan kişiler nakit avans başvurusu yaparak artık 10 000 TL'ye kadar avans limitlerini hesaplarına yükleyebilecekler. Emekli olan kişilerin emekli maaşları üstünden

A+A-

Bankalardan kredi ya da maaş durumunuz olması halinde sizlere maaşınızın yarısına kadar verilen artı para hizmeti artık kişilerin Kredi notuna göre 10.000 TL'ye kadar verilecek. 10.000 TL'ye kadar verilecek olan bu limitlerde 12 ay taksitle geri ödemesini yapabileceksiniz. Ülkemizde bulunan kamu bankaları ve özel bankalar ile beraber katılım bankalarından da maaş almanız durumunda nakit avans başvurusunda bulunabilirsiniz.

Ziraat Bankası 10.000 TL nakit avans ödemesi

Ülkemizin kamu Bankası olan Ziraat Bankası üstünden 10 000 TL'ye kadar nakit avans ödemesi alabiliyorsunuz. Emekli maaşınızı Ziraat Bankası üstünden alıyorsanız 10.000 TL'ye kadar nakit avans başvurunuzu hızlı bir biçimde yapabilir onaylanan avans limitinizi emekli maaşınızın üstünden artı para olarak hesabınızdan çekebilirsiniz.

Ziraat Bankası emekli olan kişilere 750 TL'ye kadar emekli promosyonu verirken emekli maaşını bankadan alan kişiler için hazırladığı yeni kampanyası olan ihtiyaç kredisi kampanyasında ise 200 000 TL'ye kadar ve 36 ay vadeli olarak Kredi olanağı da sağlamaktadır.

Ziraat Bankası üstünden 10 000 TL'ye kadar nakit avans başvurusu yapmak istiyorsanız Ziraat mobil uygulamasına girebilir ya da müşteri hizmetleri numarasını arayarak kredili mevduat hesabı başvurusu yapmanız gerekir.

Halkbank 10.000 TL nakit avans limiti başvurusu

Emekli maaşı en çok alınan bankalardan birisi olan Halkbank üstünden de 10 000 TL'ye kadar artı para alabiliyorsunuz. Halkbank üstünden alınan bu artı para hizmetiyle beraber sizler de hızlı bir biçimde acil ihtiyaçlarınızda para sıkıntısı çekmeden kendi hesabın üstünde olan bu nakit avans limitini kullanabilirsiniz.

Halkbank mobil uygulaması Halkbank banka şubesi ve Halkbank ATM'si üstünden de nakit avans için müracaatta bulunabiliyorsunuz. Halkbank ayrıca kendi Bankası üstünden emekli maaşı alan müşterilerine 750 TL'ye kadar emekli promosyonu da vermektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.