1. HABERLER

  2. Son Dakika Haberi Emekliye Müjdeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Verdi! Artık Borç Sıkıntısı Falan Kalmayacak...
Son Dakika Haberi Emekliye Müjdeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Verdi! Artık Borç Sıkıntısı Falan Kalmayacak...

Son Dakika Haberi Emekliye Müjdeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Verdi! Artık Borç Sıkıntısı Falan Kalmayacak...

Bankalar üstünden yeni kampanya başlamadan evvel, devlet destekli olarak kredi verileceği Cumhurbaşkanı tarafından duyuruldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı duyuru ve müjdesinde emekli olan bireyleri işaret etti.

A+A-

Bankalar üstünden yeni kampanya başlamadan evvel, devlet destekli olarak kredi verileceği Cumhurbaşkanı tarafından duyuruldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı duyuru ve müjdesinde emekli olan bireyleri işaret etti.

Pandemi döneminde sıkıntı yaşamakta olan emeklilere, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan talimatıyla kamu ve özel bankalarından borç kapatma kredisi verilecek.

Emekli maaşınızı bankadan almanız durumunda, tüm banka borcunuzı ve var ise senet borcunuzı kapatacağınız bu krediler ile beraber, ayrıca ihtiyacınız için de destek alacaksınız. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen bu müjdeli haber sonrasında: kamu bankaları ve özel bankaları ile işlem yapılacak. Detaylar belli oldu.

Ziraat Bankası 100.000 TL ve Üzerinde Emekliye Borç Kapatma Kredisi Verecek

Ziraat Bankası son dakika kampanyası olarak emekli olan kişilere borç kapatma kredisi vereceğini duyurdu. Ziraat Bankası üstünden 100.000 TL ve üstünde işlem yapacak olan kişiler, banka kredi notu yüksek olması halinde hemen kredi onayı alabileceklerdir. Emekli maaşınızı aldığınızda bu bankaya taşıma yaparsanız, emekli borç kapatma kredisi kullanabilirsiniz. Emekliye son dakika yapılan bu kampanyanın başvurusunu en yakın Ziraat Bankası şubesinden yapabileceksiniz. Ziraat Bankası 36 ay vadeli borç kapatma kredisi verirkeni diğer bankalardaki tüm ihtiyaç kredisi ve kredi kartı borcunu da kapatabileceksiniz.

Akbank'tan Emekliye 100.000 TL Onaylı Kredi Kampanyası...

Akbank üstünden emekli olan kişilere 100.000 TL'ye kadar onaylı kredi verilecek. 100.000 TL'ye kadar hemen onaylı işlem yapmak istiyorsanız, 36 ay vadeli kredi başvurusunu banka şubelerinden yapabilirsiniz. 100.000 TL'ye kadar kredi verecek olan Akbank, emekli olan bireylerin emekli maaşlarını taşıması durumunda kredi sunacak.

Emekli olan kişiler, Akbank Direkt uygulamasına girerek, burdan da kredi başvurusu yapabilir, onaylı kredilerini şubelere gitmeden de alabilirler.

Vakıfbank ve Halkbank'ta Düşük Faizli Emekliye Kredi Verecek...
Vakıfbank üstünden ya da Halkbank üstünden düşük faiz oranları ile ihtiyaç kredisi verilecektir. Emekli olan kişiler bu kredileri devlet destekli uygulaması yapılacak faiz oranları ile alacaklardır. Vakıfbank ve Halkbank şubelerine giderek hemen kredi başvurusu yapabilir, onaylanan tutar kadar kredinizi de hemen kullanabilirsiniz.

Bankaya maaş taşıması yapan kişiler, kredileri hemen hesaplarına atacaklardır. Devlet destekli kredilerde ise borç kapatma kredisi verilecek, ihtiyaç kredisi ile kredi kartı borcunu kapatılacaktır...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.