1. HABERLER

  2. Son Dakika Emekliye Akşam Üstü Büyük Müjdeler Peş Peşe Geldi! SSK, Bağ-Kur Emeklisi Maaşı Zam Oranları Belli Oldu!? Emekli maaşı zam oranları belli oldu...
Son Dakika Emekliye Akşam Üstü Büyük Müjdeler Peş Peşe Geldi! SSK, Bağ-Kur Emeklisi Maaşı Zam Oranları  Belli Oldu!? Emekli maaşı zam oranları belli oldu...

Son Dakika Emekliye Akşam Üstü Büyük Müjdeler Peş Peşe Geldi! SSK, Bağ-Kur Emeklisi Maaşı Zam Oranları Belli Oldu!? Emekli maaşı zam oranları belli oldu...

Emekli maaşlarının ne kadar olacağını yapmış olduğu yayında ağzından kaçırdı. Asgari ücret ile ilgil yapmış olduğu tahmin tam isabet bir şekilde sonuçlanan Cem Küçük kendi programında emeklilere yapılacak olan zammı ağzından kaçırdı.

A+A-

Ne kadar zam yapılacağı ile ilgili umutlu bir bekleyiş bilindiği üzere sürüyor. Emeklilerin yaşanan ekonomik krize dayanacak güçlerinin kalmadığı ve yeni bir maaş zammı olacağı artık herkes tarafından biliniyor. 

Bu sebeple hükümete yakın kişilere gözler çevrilmiş durumda. Asgari ücretle ilgili yapmış olduğu tahmin tam anlamıyla isabetli olan Cem Küçük zammın tam olarak ne kadar olacağını net bir şekilde bildirdi.

Cem küçük tarafından yapılan ve yönetilen programda emekli maaşları konusu açıldı. Emekli maaşlarının ne kadar artacak sorusu bilindiği üzere merak ediliyordu.

Yapılacak olan zammın enflasyon farkından dolayı %15 altında olma ihtimalinin bulunmadığı ve bununla birlikte yapılacak bir seyyanen zammın olacağını da belirten Küçük milyonlarca vatandaşın Emekli maaşlarının ne kadar olacak şeklindeki sorusuna kısmen de olsa sevap vermiş oldu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.