1. HABERLER

  2. Son Dakika! Denizbank Duyurdu! Ev Hanımlarına 25.000 TL Kredi Verilecek!
Son Dakika! Denizbank Duyurdu! Ev Hanımlarına 25.000 TL Kredi Verilecek!

Son Dakika! Denizbank Duyurdu! Ev Hanımlarına 25.000 TL Kredi Verilecek!

Denizbank Ev Hanımlarına 25.000 TL Kredi Vereceğini açıkladı: 25.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli kredi kampanyasına katılabilirsiniz.

A+A-

Denizbank Ev Hanımlarına 25.000 TL Kredi Vereceğini Duyurdu: Son Dakika... 25.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli olarak kredi kampanyasına katılabilirsiniz.

Denizbank ev hanımlarına 25000 TL kredi verecek. Denizbank ev hanımı olan bireyleri 25 000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Denizbank üstünden yapılan duyuru ile beraber ev hanımı olan kişiler 25 000 TL'ye kadar hızlı bir biçimde onay alabilecekler.

25 000 TL'ye kadar kredi kullanmak isteyen ev hanımları 36 ay vadeye kadar kredi kullanırken banka kredi notu ve banka kredi siciline bakılarak hızlı bir biçimde kredilerine aynı gün içinde alabilecekler.

Denizbank kredi notu 1300 ve üstünde olan bireylerin müracaat yapmaları durumunda kredi değerlendirmelerine geleceklerini ve değerlendirme neticesinde olumlu yanıt alabileceklerinden sözetti. 1300 ve üstünde kredi notu olan kişiler ayrıca kendi kredi notuna göre de faiz oranlarından yararlanacaklardır. 

Denizbank 25000 TL ihtiyaç kredisi müracaatı nasıl yapılır?

36 ay vadeye kadar verilecek olan Denizbank ihtiyaç kredisi kampanyasına müracaat yapmak isteyenler Cep telefonlarından bir mesaj atarak ne kadar kredi onayı alacaklarını görebilmektedirler.

SMS ile kredi müracaatı yapmak istiyorsanız kim telefonunuzun mesaj kısmına girerek kredim yazın boşluk bırakın t.C. Kimlik numaranızı yazın bu mesajı 3280 numarasına gönderin.

5 ya da 10 dakika içerisinde Denizbank üstünden sizlere Kredi sonucu genel müdürlük tarafından verilecek onaylı tutar olması halinde da onaylı kredinizi en yakın banka şubesi ile kimliğinizle kullanabileceksiniz. Denizbank hesabı olan kişiler ise DenizBank'ın mobil uygulamasına girerek burdan kredi müracaatı yapabilir onaylı tutarı banka şubelerine gitmeden hesaplarına aktarabilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.