1. HABERLER

  2. Son Dakika Altın fiyatları piyasayı altüst etti! Rekora Kırdı! Altın Almak İsteyenler aman Dikkat Tarih belli oldu
Son Dakika Altın fiyatları piyasayı altüst etti! Rekora Kırdı! Altın Almak İsteyenler aman Dikkat Tarih belli oldu

Son Dakika Altın fiyatları piyasayı altüst etti! Rekora Kırdı! Altın Almak İsteyenler aman Dikkat Tarih belli oldu

Altın fiyatları yeni rekor kı! Birden yükseldi. Altın fiyatları 3 aylık fiyat rekorunu altüst etti. Gram altın 510 lira düzeyinden ons altın ise 1758 dolar civarlarından işlem görüyor. Piyasa uzmanları ise altında yükseliş trendinin devam edeceğini ifade

A+A-

Gram altın 510 lira düzeyinden ons altın ise 1758 dolar civarlarından işlem görüyor. Piyasa uzmanları ise altında yükseliş trendinin devam edeceğini ifade ediyor.

Önümüzdeki günlerde gram altının 540 liralık rekorunu kırarak daha üstü seviyelerden fiyatlanabileceğini söylüyor. İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmeleri...

Uluslararası piyasalarda enerji fiyatlarının artmasıyla beraber enflasyon endişeleri altın fiyatlarını desteklemeye başladı.

Altın fiyatlarında hareketlenme görülüyor. Ons Altın, enerji fiyatlarının artmasıyla beraber enflasyon endişesi yaşayanların adresi oldu.
Ons altın 1760 dolar seviyesine hafif yükseliş yaşadı.

Gün içinde en düşük 1750 dolar, en yüksek 1760 dolar seviyesi görüldü.
Fed'in faiz artırım sinyali ve Kasım ayında varlık alımlarını azaltacağına dair beklentilerin de ertelenebileceği düşüncesi ons altını destekliyor.
Analistler, enflasyon endişeleri ile altın fiyatının 1768-1776 dolar/ons aralığına kadar yükselebileceğine işaret ediyorlar.

Aşağı hareketlerde ilk destek 1748 dolar/ons. Buranın kırılması halinde 1723 dolar/ons seviyesine kadar gerileme olabilir.

Gram Altın fiyatları dolardaki yükselişle beraber 510 lira seviyesine yükseldi. Gram altın gün içerisinde en düşük 506.3 lira, en yüksek 510.1 lira seviyesini gördü. Saat 08:13 itibarıyla 509.6 liradan alıcı buluyor.

Altın fiyatlarındaki oynaklık yatırımcıyı düşündürüyor.

Bu fiyattan altın alınır mı? Gram altında yeni rekorların akın olduğunu belirten altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, "Bu fiyatlardan altın alır mı, altın satılır mı?" sorusuna net cevap verdi.

Dolar kuru rekor üzerine rekor kırarken gram altın fiyatları da ufak ufak yükselmeyi devam ettiriyor. Gram altın şu saatlerde 505 liradan ilem görürken, dolardaki yüksek getiriyi gören ve elinde altın bulunduran yurtdaşın ne yapmak gerekli olduğu konsunda kafası karıştı.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten altın yatırımcısına flaş tüyolar geldi.

Gram altın bir ayda 20 lira kazandırdı

Dolar kurunun kırdığı rekorların etkisiyle gram altın fiyatı kritik 500 TL barajını aşarak 510 TL’ye kadar yükseldi. Son bir ayda 20 tl'ye yakın prim yapan gram altın Bu sayede yatırımcısına yüzde 5 seviyesinde getiri sağladı.
Katıldığı bir televizyon yayınında konuşan İslam Memiş Altın fiyatları yükselişini sürdürecek mi? Altında alım mı satım mı zamanı? Altın fiyatları yeni alım fırsatı verecek mi? Gibi sorulara cevap verdi.

Dolar kurundaki dalgalanma altın fiyatlarını destekledi

Dünya üstündeki ekonomik krizin devam ettiğini dile getiren İslam Memiş konuşmasında altın fiyatları hakkında kısa bir özet geçti. İslam Memiş “Dolar kurundaki dalgalanmalarda gram altın fiyatları için destekleyici olunca altın, 507 lira seviyesine kadar yükseldi. Bununla birlikte çeyrek altın fiyatı 830, cumhuriyet altını fiyatı ise 3400 lira oldu.” ifadelerini kullandı.
Gram altın fiyatında yeni rekorlar yakın

İslam Memiş gram altın tarafında kısa vadede yükseliş hareketinin devam edeceğini belirtirken yeni zirvelerin yakın olduğunu açıkladı. Gram altında dikkat edilmesi gerekli olan bant aralığının 515 – 520 TL olduğunu söyleyen Memiş “2021 yılı sonuna kadar tabii ons tarafta tekrar yükseliş trendi devam eder ve dolar kurunda da yükseliş olursa yeni zirveler, yeni seviyeler görebiliriz” ifadelerini kullandı
Memiş konuşmasının devamında 2020 senesinde 540 TL ile rekor kıran gram altın fiyatında yeni rekorun 2021 yılı bitmeden gelme ihtimalinin yüksek olduğunu da belirtti.

Altın almak isteyenler kar satışlarını beklemeli

Altın yatırımı yapmak isteyenlerin uzun süreli düşünmeleri gerekli olduğuni, kısa vadeli dalgalanmalarda ters pozisyonda kalınabileceğinin uyarısını da yapan İslam Memiş “Kısa vade için TL'de yakalanmış TL'ye geçmiş ya da altın alacak yatırımcılar kar satışını beklemeli.

Çünkü ciddi anlamda bir yükseliş olduğu için tekrar 500 altı rakamları beklemesi gerekmektedir.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.