1. HABERLER

  2. Son Dakika: 4 Bankadan 1 Sene Geri Ödemesiz 75 Bin TL Kredi Verilecek…
Son Dakika: 4 Bankadan 1 Sene Geri Ödemesiz 75 Bin TL Kredi Verilecek…

Son Dakika: 4 Bankadan 1 Sene Geri Ödemesiz 75 Bin TL Kredi Verilecek…

4 ayrı bankadan 75 bin TL kredi veriliyor. Bu haberi duyan birçok vatandaş bankalara akın etti ve kredi başvurusu yapmaya başladı.

A+A-

Korona virüs süreci içerisinde birçok banka müşterilere kampanya düzenlemiş ve maddi olarak süreci kolay atlatmalarına destek vermiştir. Süreç içerisinde pandemi döneminin içindeki 1 sene geri ödeme talep etmeyen krediler de vatandaşların ilgisini çekmiştir.

Pandemi sürecinin gelmesi ile birlikte birçok vatandaş maddi olarak zor bir döneme girmiştir. Özellikle restoran ve kafe gibi alanlarda çalışan kişiler bu durumdan çok zarar görmüştür. Bankalar ise bu durumları telafi etmek amacı ile özel kredi teklifleri oluşturmaya başlamıştır.

1 Sene Geri Ödemesiz Kredi

1 sene geri ödemesiz kredi imkanı bankalar tarafından sunulmaktadır. Bu kredilerden yararlanan kişilerin en büyük fırsatı ise 12 ay sonra ödemeye başlayacak olmasıdır. Bankalar kendi müşterilerine uygun olarak özel faiz oranı uygularlar.

1 sene boyunca geri ödeme talep etmeyen bankalara kredi başvurusu için kişiler ilk önce kendi maaş bankalarını tercih edebilirler. Bankalar kendi müşterilerine özel faiz oranları oluşturarak, daha az faiz oranı ile kredi imkanı sunar. Böylelikle kişilerin korona virüs süreci içerisinde maddi olarak rahatlaması ve 1 sene boyunca krediyi ödeyecek duruma gelmesi amaçlanır.

Kredi Başvuruları Nasıl Yapılır?

1 sene boyunca geri ödemesiz kredi seçeneklerinden faydalanmak isteyen kişiler başvuruların nasıl yapılacağını araştırırlar. Her banka için başvuru yöntemi farklıdır. Öncelikle kişiler kredi imkanlarını her bankanın kendi sitesine girerek araştırabilir ve kendisine en uygun gelen kredi imkanına başvuru sağlayabilirler.

Bunun için kişiler bankanın kendi internet sitesini tercih edebilir ve bu alan üzerinden hızlı başvuru gerçekleştirebilirler. Banka kişiye kısa mesajla ya da telefonla geri dönüş sağlayarak kredisini onaylayacaktır. Diğer başvuru yöntemi ise bankaların mobil uygulamalarıdır. Kişiler bankanın kendi aplikasyonunu indirebilir ve bu alan üzerinden hızlı başvuru sağlayabilirler. Eğer kişiler iki yolu da tercih etmezlerse, direkt olarak bankaya gidebilir ve kendilerine uygun kredi imkanlarını öğrenebilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.