1. HABERLER

  2. Sicil affında merak edilen açıklama geldi: 2021 yılı içerisinde sicil affı gelecek…
Sicil affında merak edilen açıklama geldi: 2021 yılı içerisinde sicil affı gelecek…

Sicil affında merak edilen açıklama geldi: 2021 yılı içerisinde sicil affı gelecek…

Birçok vatandaş tarafından uzun zamandır merak edilen sicil affı ne zaman gelecek sorusu yanıt buluyor. Yakın zamanda gelmesi ön görülen sicil affı ile beraber binlerce vatandaşın kötü olan sicilleri temizlenecek ve yeniden rahat bir şekilde kredi çekme h

A+A-

Böylece milyonlarca vatandaş uzun bir zaman sonra yeniden rahat bir nefes alabilecekler. Sicil affı çıktı mı sorusu bir hayli araştırılan konulardan bir tanesi oluyor. 2021 yılı içerisinde milyonlarca vatandaş tarafından affın gelmesi ön görülüyor. Hükümet kanadından gelen açıklamalara bakılacak olduğu zaman bu konuda çalışmaların hız kesmeden devam ediyor olduğu bilgileri ön plana çıkıyor.

Kara listede yer alan vatandaşların isimleri silinecek ve bu yaşanan zorlu günlerde ekonomik anlamda zorluk çeken vatandaşlar da rahat bir şekilde kredi alabilecekler. Kredi sicil affı ile beraber vatandaşlar altı aylık süreç içerisinde tüm kredi borçlarının yapılandırılması gerekiyor.

2021 kredi sicil affı ne zaman?

Salgın süreçleri içerisinde yaşanan ekonomik anlamdaki zorluklar karşısında binlerce vatandaş borçlarını ödemek konusunda bir hayli zorluk çeker oldu. İşleri yaşanan salgından dolayı iyi gitmeyen ve çektikleri kredileri ödemek konusunda zorluk çeken vatandaşlar 2020 yılının mart ayından bu yana kadar gündemde yer alan sicil affı konusunu merak ediyor. Kanun teklifi her ne kadar mecliste görüşmelerine devam edilse bile hala netlik kazanmadı ve görüşmeler devam ediyor. Kredi sicil affı geldiği zaman anında resmi gazete içerisinde yayına alınacaktır.

Kredi sicil affının kişilerde aranan şartları…

Kredi sicil affı resmi gazete üzerinde yayına olduğu zaman milyonlarca vatandaş tarafından büyük bir merak ile bekleniyor. Her ne kadar vatandaşların akıllarında birçok soru işareti yer alsa bile hala hükümet kanadından resmi bir adım atılmadığı için bu sorun hala devam ediyor. Kara listede yer alan vatandaşlar bir an önce gelecek sicil affı ile bu isimlerin silinmesini ve bir an önce kredi çekmek için hak kazanmak istiyorlar. Bir yandan da borçlarını bankada yapılandırmalara gideren borçlarını rahat bir şekilde ödemek için affın gelmesi milyonlarca vatandaşın yüzünü güldürecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.