1. HABERLER

  2. SGK ve Bağkur'lu emekliye 5.000 TL! Başvuran emekli ATM'den anında çekebilecek...
SGK ve Bağkur'lu emekliye 5.000 TL! Başvuran emekli ATM'den anında çekebilecek...

SGK ve Bağkur'lu emekliye 5.000 TL! Başvuran emekli ATM'den anında çekebilecek...

SGK ve Bağkur'lu emekliye 5.000 TL! Başvuran hemen şimdi ATM'den alıyor! Nakit gereksiniminde bal kaymak gibi gelecek! Maaşını bankadan alan veya taşımayı düşünen emekliler için sunulan bu fırsat yardımıyla acil nakit ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

A+A-

Nakit ihtiyacı olan vatandaşları havaya uçuracak haber geldi. Halkbank tarafından sunulan mini kredi ile 5 bin TL kredinin geri ödemesinde 36 aylık vade imkanı sunuluyor.

Maaşını bankadan alan veya taşımayı düşünen emekliler için sunulan bu fırsat sayesinde acil nakit ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. %1,60 faiz oranıyla kullanılan kampanyadan aylık 192 lira 90 kuruş taksit ödemesi yapılıyor. Bu krediden faydalanmak için yapmanız gereken tüm işlemler ve başvuru şartları haberimizde yer alıyor. İşte; Halkbank mini kredi ile ilgili tüm detaylar!

EMEKLİ MİNİ KREDİSİ NEDİR?

Maaşını Halkbank'tan alan veya maaşını aktarmayı taahhüt eden emeklilere 5.000 TL'ye kadar olan nakit ihtiyaçları için aylık %1,60 faiz oranı ve bütçelerine uygun geri ödeme seçenekleriyle 36 ay vadeli kredidir.

TUTAR VE ÖDEME KOŞULLARI

5.000 TL'ye kadar krediyi aylık %1,60 faiz oranıyla tahsis ücretli olarak kullanabilirsiniz.

Kredi ödemelerinizi;

  • Aylık eşit taksitli,
  • Artan taksitli,
  • Azalan taksitli,
  • 3 ayda bir eşit taksitli,

Serbest ödemeli olarak yapabilirsiniz.

Yıllık toplam maliyet oranı; faiz, tahsis ücreti ve vergileri kapsamakta olup örnek vade ve tutar üzerinden hesaplanmıştır...

Ürüne ait faiz oranları, Halkbank'tan en az kredi taksit tutarı kadar Kredili Mevduat Hesabı açtırmayı ve Hayat Sigortası yaptırmayı talep eden müşterilerimiz için geçerlidir.

(Hayat sigortası primi, müşterinin yaşı, cinsiyeti ve kredi tutarına bağlı olarak değişmekte olup, 5.000 TL 36 ay vadeli kredi kullanan 50 yaşında erkek müşteri için bir yıllık sigorta primi 62,97 TL' dir.)

SMS ile yapılan başvurularda da üst limit 5.000 TL'dir.Halkbank, gerektiğinde kredi şartlarında değişiklik yapma ve kredi kullandırımını durdurma hakkını saklı tutar.

Başvurularınızı;

Halkbank İnternet Şubesi veya Halkbank Mobil Şube'ye giriş yaparak hemen başvurabilir ya da, en yakın Halkbank Şubesini ziyaret edebilirsiniz.

İhtiyaç kredisi kişilerin nakit ihtiyacına acil çözümler sunulması şeklinde bankalar tarafından sunulan bir hizmettir. İhtiyaç kredisini diğer kredi türlerinden ayrılan şey, eğitim, yol, sağlık gibi çok geniş bir yelpazeye yayılan ihtiyaçlar için kullanılabiliyor olmasıdır.

Kişinin kredi notuna göre kredi miktarında artış görülebilmektedir. Buna göre kişinin kredi notu yüksek ise ihtiyaç kredilerinden oldukça yüksek oranlarda yararlanabileceği söylenebilir.

Kredi notu düşük kişilerde çok düşük miktarlarda kredi çıkabilir. Bazı durumlarda da kredi notu ile ilişkili olarak kişinin kredi başvurusuna olumsuz dönüş de gerçekleşebilmektedir. Bankaların ihtiyaç kredilerinde faiz oranları da kendilerine göre farklılık göstermektedir. Vade süreleri de yine bankadan bankaya çeşitlilik göstermektedir.

Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi Nedir?

Maaşını Bankamızdan alan veya maaşını Bankamıza aktarmayı taahhüt eden emekli müşterilerimizin tüm nakit ihtiyaçları için aylık %1,60'dan başlayan faiz oranları ve bütçelerine uygun geri ödeme seçenekleriyle 100.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli kredimizdir.

Tutarı ve Ödeme Koşulları

Dilerseniz 100.000 TL'ye kadar kredinizi aylık %1,60'dan başlayan faiz oranıyla tahsis ücretli veya aylık %1,65'den başlayan faiz oranıyla tahsis ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

  • Aylık eşit taksitli,
  • Artan taksitli,
  • Azalan taksitli,
  • 3 ayda bir eşit taksitli,
  • Serbest ödemeli olarak yapabilirsiniz.

Nasıl Faydalanabilirim?

Maaşını Bankamızdan alan veya maaşını Bankamıza aktarmayı taahhüt eden emekli müşterilerimiz Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi'nden faydalanabilmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler