1. HABERLER

  2. SGK, SSK, Bağ-Kur emeklisine büyük müjde 5 bin 700 lira! Başvurular başladı hemen başvurun...
SGK, SSK, Bağ-Kur emeklisine büyük müjde 5 bin 700 lira! Başvurular başladı hemen başvurun...

SGK, SSK, Bağ-Kur emeklisine büyük müjde 5 bin 700 lira! Başvurular başladı hemen başvurun...

Son yıllarda emekliler pek çok kazanım elde etti. Yılda 2 kez bayram ikramiyesi, 3 yılda bir promosyon imkanı sağlandı, taban aylıklar yükseltildi.

A+A-

Son dakika haberine göre: Emekli aylığı bağlananlar, en az 1500 lira maaşla birlikte, yıllık 2200 lira ikramiyeye ve 625 ile 2000 TL arasında promosyona kavuşuyor. Emeklilik başvurusu yapılırken, banka tercihi işlemi de gerçekleştirilebiliyor. Bu şekilde bankasını seçen emekli, aylığı bağlanır bağlanmaz "3 yıl maaşımı sizden alacağım" taahhüdünü vererek promosyonunu cebine koyuyor.

Son yıllarda emekliler pek çok kazanım elde etti. Yılda 2 kez bayram ikramiyesi, 3 yılda bir promosyon imkanı sağlandı, taban aylıklar yükseltildi.

Bu imkanlardan sadece mevcut emekliler, değil, yeni emekliler de faydalanıyor. Emekli maaşı bağlananlar, en az bin 500 lira aylık gelire kavuşuyor.

Maaşı bağlananlar promosyonunu alabiliyor, ayrıca bayram ikramiyelerinden yararlanıyor.

BAŞVURAN ALACAK

3 yıllık taahhütle verilen promosyonun tutarı, maaşı bin 500 ile 2 bin 500 lira arasında olanlarda en az 625 lira, 2 bin 500 liranın üstünde olanlarda ise en düşük 750 lira oluyor.

Seçilen bankaya göre alınabilecek promosyon 2 bin liraya kadar çıkıyor. Bayram ikramiyesi de bin 100 lira. Şimdi emekli olan, promosyonu hemen, ilk ikramiyeyi ise önümüzdeki yıl alacak. Ramazan ve Kurban bayramlarından önce bin 100'er lira ikramiye ceplere girecek.

PROMOSYON NASIL ALINIYOR?

Emeklilik başvurusu yapılırken, banka tercihi işlemi de gerçekleştirilebiliyor.

Bu şekilde bankasını seçen emekli, aylığı bağlanır bağlanmaz "3 yıl maaşımı sizden alacağım" taahhüdünü vererek promosyonunu cebine koyuyor.

BUNLARA DİKKAT!

Yüksek promosyon almak için şunlara dikkat edin: BAZI bankalar da şartsız tutarı artırıyor. Bu bankaları da seçebilirsiniz.

BAZI bankalar maaşını şubesine taşıyanlara yüksek ödeme yapıyor.

PROMOSYON imzasını atmadan önce şartları iyice inceleyin.

BANKA promosyonunu aldıktan sonra daha cazip fırsat çıkarsa, bunu değerlendirmeniz mümkün. Bunun için aldığınız promosyonu iade etmeniz gerekiyor. Kalan sürenin promosyonunu geri vermeniz gerekir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.