1. HABERLER

  2. SGK, SSK Bağ-Kur emeklilerine 3 Bin 300 TL Ödeme Müjdesi Geldi! Başvuru yapan emekli anında ödeme alacak...
SGK, SSK Bağ-Kur emeklilerine 3 Bin 300 TL Ödeme Müjdesi Geldi! Başvuru yapan emekli anında ödeme alacak...

SGK, SSK Bağ-Kur emeklilerine 3 Bin 300 TL Ödeme Müjdesi Geldi! Başvuru yapan emekli anında ödeme alacak...

Son Dakika olarak bankalardan emekli maaşı alan kişilere 3300 TL'ye kadar nakit ödemesi yapılacak...

A+A-

Son Dakika olarak bankalardan emekli maaşı alan kişilere 3300 TL'ye kadar nakit ödemesi yapılacak. Sizlerde eğer bankalardan emekli maaşı alıyorsanız, maaş aldığınız banka üzerinden 3300 TL'ye kadar hemen nakit onayı alabilirsiniz. Son dakika olarak yapılan bu duyuruda emekli olan vatandaşların acil para ihtiyaçlarında kullanabilecekleri artı para hesaplarına yatacak. Kredi ve kredi kartı kullanan emekliler, düzenli ödemeler yapıyorsa, daha yüksek limitlerde de nakit avans alabilecekler. Emeklilerin 3300 TL'ye kadar bu paraları alması için müracaat yapması gerekmektedir. Bankalar yapmış oldukları duyuru sonrasında bu paraların nasıl müracaat yapılarak alınacaklarından da bahsettiler.

Emekliye 3300 TL Ödeme Başvurusu

Bankaların yaptığı kampanyalardan bir tanesi de nakit avans kampanyaları. Bu kampanyalarda yüksek limitli onay almak isteyenler, emekli maaşı aldığı banka üzerinden müracaat yapabilirler. Daha önceleri yalnızca maaş alan ya da kredi kullanan kişilere yalnızca kredi taksiti kadar açılan artı para hizmeti artık kişilerin acil durumlarda kullanabilmesi için daha yüksek limitlerde ödenmektedir. Emekli olan kişilere 3300 TL'ye kadar nakit avans müracaatları da kendi emekli maaşı aldıkları hesaplar üzerinden yapılacaktır. Emekli maaşı aldığınız bankanın mobil uygulaması üzerinden nakit avans ya da artı para adı ile müracaat yapabilirsiniz. Kendi hesabınız üzerinden kredili mevduat hesabı yani KMH olarak müracaat yaparsanız, hemen sonuç sizlere gelecek ve onay alırsanız da hesabınıza ilave edilecek.

Emekli Avans Başvuru Nasıl Yapılacak?

Başvuru yapacak olan kişiler, bankanın mobil uygulamasından kolayca işlem yapabilirler. 3300 TL müracaat yaptığınızda mobil uygulama üzerinden hemen sonucunu da öğrenebilir, hesabınıza artı para yatıp yatmadığını da görebilirsiniz. Kredi müracaat gibi KMH müracaat yapacak olan kişilerinde TC kimlik numaraları üzerinden sorgulaması yapılacaktır. Emekli maaşını o bankadan alan kişiler, emekli olması halinde ayrıca kredi notu durumuna göre de onay alacaklardır. Bankalarda sıkıntınız var ise maalesef onay alamayacaksınız. Başvurular internet bankacılığı üzerinden yapılabildiği gibi, müşteri hizmetleri numarası üzerinden, bankanın ATM'sinden ve şubelerinden de arzu ettiğiniz zaman yapılmaktadır.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler