1. HABERLER

  2. SGK Müjdeledi! SGK, SSK ve Bağkur'lu Emeklilere Ödeme Yapılacak!
SGK Müjdeledi! SGK, SSK ve Bağkur'lu Emeklilere Ödeme Yapılacak!

SGK Müjdeledi! SGK, SSK ve Bağkur'lu Emeklilere Ödeme Yapılacak!

SGK Son Dakika Duyurusu Yaptı, SGK, SSK ve Bağkur Emeklilerine Ödeme Yapılacak. Emekli olan kişilerin nakit sıkıntıları giderilecek. Bankalardan kredi almak isteyen emeklilere kolaylık sağlanacak.

A+A-

SGK Son Dakika Duyuru Yaptı, SGK, SSK ve Bağkur Emeklilerine Ödeme Yapılacak. Emekli olan kişilerin nakit sıkıntıları giderilecek. Bankalardan kredi almak isteyen emeklilere kolaylık sağlanacak.

SGK Son Dakika Duyuru Yaptı, SGK, SSK ve Bağkur Emeklilerine Ödeme Yapılacak. Emekli olan kişilerin nakit sıkıntıları giderilecek. Bankalardan kredi almak isteyen emeklilere kolaylık sağlanacak. Sizlerde eğer emekliyseniz ve para ihtiyacınız var ise birden çok banka sizin maaşınız üzerinden şartsız olarak kredi ödemesi yapacak. Bu kredileri bankalar SGK desteğiyle alacak ve ödemeler sizin emekli maaşınız üzerinden olacak. Kredi notu düşük olanlar ve onay alamayanlar bu kampanyayı bekliyordu. Kamu bankaları ve özel bankalar bu kampanyaları duyurdu. İşte bankaların yayınladıkları kredi kampanyaları ve koşulları...

Vakıfbank Emekliye Müjde Dedi

Vakıfbank'tan Emekli olan kişilere müjdeli haber geldi. Emekli olan kişilere, Vakıfbank üzerinden hemen kredi desteği verilecek. Banka üzerinden emekli olan kişiler, müşteri olması halinde 200.000 TL'ye kadar yalnızca emekli maaşları üzerinden kredi alabilecekler. Emekli olan kişilerin ayrıca kredi alabilmeleri için bankadan maaş alma koşulu vardır. Vakıfbank üzerinden emekli maaşı alıyorsanız, maaşınızın 22 katına kadar bu banka üzerinden hemen başvurunuzu yapabilirsiniz. Vakıfbank verdiği emekli kredilerinde, 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli kredi kullandıracaktır. 

Halkbank'tan Emekliye 150.000 TL Ödeme 

Halkbank'ta emekli olan müşterilerine yeni kampanyalar yapmaya devam ediyor. Banka üzerinden emekli maaşı alıyorsanız, maaşınızın 22 katına kdar hemen onaylı kredi kullanabileceksiniz. Size en yakın banka şubesine giderek, bu bankanın emekli kredi kampanyasına katılabilirsiniz. Emekli müşteriler uygun faizlerle ve 3 ay ertelemeli alacakları emekli kredilerinde, dilerse borç kapatma kredisi olarak da işlem yapabilecektir. Halkbank 150.000 TL'ye kadar müşterilerine kredi olanağı sunmaktadır. Banka üzerinden emekli maaşı alan kişiler, 150.000 TL'ye kadar bu kredileri istedikleri zaman hesaplarına atabileceklerdir. 

Garanti Bankası Emekliye 100.000 TL Ödeme Yapacak 

Özel bankalardan olan ve SGK anlaşması bulunan Garanti BBVA bankası üzerinden de emekli olan müşteriler kredi başvurusu yapabileceklerdir. Emekliye son dakika haberi olarak verilen 100.000 TL kredilerde banka müşterilerine hemen destek ödemesi olarak emekli kredisi sunuyor. Bankadan maaş alan kişiler, 100.000 TL'ye kadar kredi onayı alırken, maaş almayan kişiler ise maaşının 10 katı kadar bu banka üzerinden emekli kredisi kullanabiliyor. Banka şubelerinden ve internet sitesinden başvurabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler