1. HABERLER

  2. Öğrencilere 10.000 TL Verileceğini Duyurdu, Şartlara Uyanlar Alabilecek!
Öğrencilere 10.000 TL Verileceğini Duyurdu, Şartlara Uyanlar Alabilecek!

Öğrencilere 10.000 TL Verileceğini Duyurdu, Şartlara Uyanlar Alabilecek!

Son Dakika: Öğrenciye 10.000 TL Verileceği Açıklandı, Şartlara Uygun Olanlar Alacaklar. Son dakika gelişmesiyle öğrenci olan kişilere kredi kampanyası başlıyor. 10.000 TL 36 ay vadeli ayrıntılar...

A+A-

Son Dakika: Öğrenciye 10.000 TL Verileceği Açıklandı, Şartlara Uygun Olanlar Alacaklar. Son dakika gelişmesiyle öğrenci olan kişilere kredi kampanyası başlıyor. 10.000 TL 36 ay vadeli ayrıntılar...

Bankaların kredi kampanyalarından biri de öğrencilere verilen kredilerdir. Öğrenci olup, bir sigortası olmayan ve para ihtiyacı olan kişiler, bankalardan kredi kartı alabildikleri gibi ayrıca kredi olanağından da faydalanacaklardır. Yalnız bu bankalardan kredi alınabilmesi için daha öncesinden bir kredi kartı kullanmış olmanız, kısacası banka sicilinizin iyi olması gerekiyor. Öğrenci kredisi alacak olan kişiler, bu kredileri gelir belgesiz alacakları için banka bu tarz kişilere anında onay verebilmesi için kredi notunun uygun olması gerekiyor. Eğer banka kredi skorunuz 1200 ve üzerindeyse, vereceğimiz bankalardan öğrenci olmanız durumunda 10 000 TL ve 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz.

Denizbank 10.000 TL Öğrenci Kredisi Nasıl Alınır? Başvuru Nasıl Yapılır?

Denizbank üzerinden 10 000 TL kredi müracaatsu yapmak isteyenler, SMS ya da web sitesi üzerinden kredi müracaatsu yapabilirler. Başvuru yapacağınız zaman banka hemen sizlere onaylı olarak kredinizi kullandırır. Başvuru yapabilmek için bankanın sms servisini kullanmak istiyorsanız, cep telefonunuzdan mesaj atmalısınız. Bunun için kısa mesaj kısmından Kredim TC KİMLİK yazarak 3280’e göndermeniz yeterlidir. Banka bu biçimde sizlere kredi olanağı sağlayacaktır. 5 dakika içinde kredi sonucu cep telefonunuza gelir.

Onaylanan bir limit var ise, bu limiti en yakın banka şubesinden kimlikle kullanabilirsiniz. Eğer SMS ile kredi müracaatsu yapamıyorsanız, Denizbank web sitesine girerek, burdan müracaat formunu doldurup kredi için işlem yapabilirsiniz. Denizbank 10.000 TL kredilerde 36 ay vadeye kadar işlem yapmaktadır. Ayrıca kredi kullanacağınız zaman banka sizlere 3 ay ertelemeli olarak kredi olanağı da verecektir.

Akbank 10.000 TL Öğrenci Kredisi Nasıl Alınır? Online Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Akbank üzerinden 10 000 TL kredi müracaatsu yapabilmek için online işlem yapabilirsiniz. Özellikle öğrenci olan kişiler, bu bankanın kredi kartını kullanıyorsa, bankanın internet bankacılığı olan Akbank Direkt uygulamasına girerek hemen 10 000 TL kredi müracaatsu yapabilirsiniz. Bu kredi müracaatsu online olarak yapıldığı gibi ayrıca, banka kredi müracaatsu onaylanan müşterilerine de online olarak kredisini kullandıracaktır. Bu nedenle bankaya gitmeye gerek kalmadan 10 000 TL kredinizi kullanabilirsiniz. Akbank direkt kredisi haricinde banka şubelerinden işlem yapacaksanız, banka sizlere onay vermeyecektir. Çünkü şubelerden yapılan kredi müracaatlarında banka gelir belgesi isteyecektir. Gelir belgesi olmayan kişiler, onay alamazlar.

QNB Finansbank 10.000 TL Öğrenci Kredisi Başvurusu

QNB Finansbank üzerinden de TC kimlik numaranızı 5030’a göndererek başvurabilirsiniz. QNB Finansbank bu biçimde yapılan müracaatlarda onay alan müşterilerine banka şubesinden kimlikle ya da bankanın internet bankacılığı üzerinden online olarak kredi kullandırmaktadır. QNB Finansbank, 36 ay vadeye kadar uygun faiz oranları ile hemen işlem yapacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.