1. HABERLER

  2. Ödemeler başladı! Başvuranlara en az 2500 TL ödeme yapılacak…
Ödemeler başladı! Başvuranlara en az 2500 TL ödeme yapılacak…

Ödemeler başladı! Başvuranlara en az 2500 TL ödeme yapılacak…

Binlerce kişinin yüzünü güldürecek haber geldi. Bakan Selçuk’tan gelen açıklamalara bakılacak olduğu zaman 2500 ila 7500 TL arasında ödemeler yapılacak. İnternet üzerinden yapılan başvurular 14 Nisan tarihine kadar devam edecek.

A+A-

Selçuk tarafından gelen açıklamalara bakılacak olursa çalışma hayatı ile beraber istihdam alanlarında meydana gelecek akademik çalışmalar için desteklerin verilmeye devam ediyor olduğu dile getirildi. Bu sürede akademik çalışmalarda yer alacak kişileri teşvik etmek için desteklerin başladığının müjdesini verdi.

Aile çalışma ve sosyal hizmetler bakanından açıklama…

Aile çalışma ve sosyal hizmetler bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından yapılan açıklamalar karşısında müjdeli haberler geldi. Yeni harekete geçilen akademik çalışma programı ile beraber lisans, yüksek lisans, doktora programı öğrencileri adına hazırlanacak akademik çalışmaların desteklenecek olduğunun müjdesi verildi. Asıl amaçların kişilerin çalışma hayatlarına destek vermek olduğunu dile getirirken genç kesimlerin özellik ile istihdam hakkında fikirlerini önemseyerek yer almaya devam ediyoruz ifadeleri dikkatleri çekti.

Başvurulara başlandı…

Aile çalışma ve sosyal hizmetler bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından gelen açıklama sırasında program başvurusunda yer alacak kişiler arasında herhangi bir bölüm kısıtlaması olmadığı ve öğrencilerin başvuru yapmak için sadece buraya tıklamalarının yeterli olduğu aktarıldı.

Başvurular 14 Nisan 2021 tarihine kadar aralıksız devam edecek.Aile çalışma ve sosyal hizmetler bakanından gelen sözler sırasında; ‘’ akademik çalışmalarında başarılı olan lisans öğrencileri için 2500 TL destek, yüksek lisans öğrencileri için 5000 TL destek, doktora öğrencileri için de 7500 TL destekler verilecek. Çalışmalarını öğrencilerin sunmak istedikleri zaman buraya tıklamalarının ve adres üzerinden programa katılım sağlayarak başvuru şartları hakkında detayları alabilirler. ‘’ sözlerine yer verdi. Bu sayede genç kesimlerin fikirlerine destek olmak için hükümet kanadından olumlu adımlar atılmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.