1. HABERLER

  2. O bankalardan 15 bin TL kredi müjdesi! Geliri olmayan vatandaşlara bile verilecek… Hemen Başvurun
O bankalardan 15 bin TL kredi müjdesi! Geliri olmayan vatandaşlara bile verilecek… Hemen Başvurun

O bankalardan 15 bin TL kredi müjdesi! Geliri olmayan vatandaşlara bile verilecek… Hemen Başvurun

Geliri olmayan belgesiz kredi müracaatı yapmak isteyen herkese müjdeli haber geldi! 15 Bin TL gelir belgesiz kredi müracaatı yapabilmek için, bir takım koşulları karşılamanız gerekmektedir.

A+A-

Geliri olmayan belgesiz kredi müracaatı yapmak isteyen herkese müjdeli haber geldi! 15 Bin TL gelir belgesiz kredi müracaatı yapabilmek için, bir takım koşulları karşılamanız gerekmektedir. Çalışmayan, ev hanımlarına ve engellilere verilen bu kredi türü, pek çok avantaja sahip. Peki, gelir vergisiz kredi nasıl alınır? Çalışmayana kredi koşulları neler?

Geliri olmayan belgesiz kredi müracaatı yapmak isteyen herkese müjdeli haber geldi! 15 Bin TL gelir belgesiz kredi müracaatı yapabilmek için, bir takım koşulları karşılamanız gerekmektedir. Çalışmayan, ev hanımlarına ve engellilere verilen bu kredi türü, pek çok avantaja sahip. Peki, gelir vergisiz kredi nasıl alınır? Çalışmayana kredi koşulları neler? Gelir vergisiz 15 Bin TL Kredi Nasıl Alını? Düşük limitli kredi almak isteyen kişiler, gelir belgesi olmadan müracaat yapabilirler. Şartları sağlamakta olan kişiler, sadece kimlikleri ile kredi alabilirken; bazı bankalar  online olarak da müracaat yapabilirler.

Eğer ihtiyacınız 15 Bin TL civarlarındaysa, bu bankalardan 60 ay vadeli, 3 ay ertelemeli kredi alabilirsiniz. QNB Finansbank Gelir Belgesiz Kredi Başvurusu QNB Finansbank üzerinden 60 ay vadeli kredi alabilirsiniz. Gelir belgeniz yoksa, çalışmıyorsanız veya ev hanımıysanız; TC kimlik numaranızı 5030’a SMS olarak göndererek işlem yapabilirsiniz. Yaklaşık 5 Dakika içinde kredi sonucunuz gelecektir.  Banka prosedürlerine uyuyorsanız, kırmızı kalem yememişseniz; banka hesabınıza direk şekilde yatacak olan kredi tutarını hemen ATM’den veya banka şubesinden çelebilirsiniz.

ING Bank Gelir Belgesiz Kredi ING Bank gelir belgesiz kredi müracaatıyla 15 Bin TL’ye kadar kredi alabilirsiniz. Bankanın belirlemiş olduğu koşullara uygun olan kişiler; kredi notlarına bağlı şekilde faiz oranlarından faydalanabilir. Banka koşullarından bir tanesi olan kara listede bulunan kişilerin müracaatları onaylanmamakta, hemde icralık olan kişilerin de müracaatları reddedilmektedir. Eğer kara listede yer almıyorsanız; ING bankın fotoğrafı internet sitesine girerek; burda yer alan ihtiyaç kredisi müracaat formunu doldurabilirsiniz. Kredi notunuza bağlı şekilde kredi alabilir, ATM’den direk şekilde paranızı nakit çekebilirsiniz. Başvurular yaklaşık olarak 10 dakika içinde sonuçlanmaktadır. İnternet üzerinden müracaat yapabilmenizin beraberinde, hemde şubelerden de başvurabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası Gelir Belgesiz Kredi BaşvurusuSMS ile kredi müracaatı yapabileceğiniz bu kredi türü, bireysel ihtiyaç kredilerini kapsamaktadır. Yapı kredi gelir belgesiz kredi kampanyası için TC kimlik numaranızı yazarak bir boşluk bırakın ve aylık gelirinizi yazarak 4411’e SMS olarak gönderin. Başvurunuz yaklaşık olarak 10 dakika içinde sonuçlanacaktır. Onaylandığı takdirde kredi tutarını ATM’lerden çekebilir, veya şubeye giderek nakit olarak alabilirsiniz. Kaynak: Bu bankalar geliri olmayanlara bile 15 Bin TL kredi veriyor… Hemen Başvuru Yapın!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.