1. HABERLER

  2. Müjde SGK düğmeye bastı! Bir seferlik 9 bin 250 TL karşılıksız yardım parası verilecek Detaylar Haberimizde...
Müjde SGK düğmeye  bastı! Bir seferlik 9 bin 250 TL karşılıksız  yardım  parası  verilecek Detaylar Haberimizde...

Müjde SGK düğmeye bastı! Bir seferlik 9 bin 250 TL karşılıksız yardım parası verilecek Detaylar Haberimizde...

Vatandaşlara ödenen pek çok destek ve yardım ödemesi var. Hali hazırda unutulan pek çok ödeme de bulunuyor. Destekler çalışan, çalışmayan, yaşlı, yeni doğmuş, bakıma muhtaç ve hasta gibi çeşitli durumlarda bulunan vatandaşlara sağlanan vatandaşların

A+A-

Vatandaşlara ödenen pek çok destek ve yardım ödemesi var. Hali hazırda unutulan pek çok ödeme de bulunuyor. Destekler çalışan, çalışmayan, yaşlı, yeni doğmuş, bakıma muhtaç ve hasta gibi çeşitli durumlarda bulunan vatandaşlara sağlanan vatandaşların mağduriyetlerinin en aza indirilmesi adına ödeniyor..

SGK'dan tek seferlik 9.250 TL alabilirsiniz! Unutanın para alma hakkı yanıyor! Bu şarta uyanlara anında ödeme var. Devlet tarafından kişilere pek çok karşılıksız destek/yardım ödemesi sağlanıyor. Çoğu destek ödemesi için başvurular sürüyor ve detaylar sık sık araştırılıyor.

Vatandaşların bilmediği bazı destekler başvurunun onaylanması halinde direkt ödenmeye başlanıyor. Bu destekler arasında evde bakım aylığı, yolluk ödemesi, cenaze yardım parası, çeyiz parası, iş görememezlik ödemesi, süt parası ve doğum izni yardımı gibi bir çok destek ödemesi hesaplara yatırılmaktadır.

.SGK VE DEVLET DESTEK ÖDEMELERİ

Yol Yardımı Ödemesi

Kreş Yardımı Ödemesi

İş Görememezlik Ödemesi

Eğitim Desteği

Süt Parası Ödemesi

Cenaze Yardım Ödemesi

Doğum Parası Ödemesi

.SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Devlette unutulan paralar, e-Devlet 'SGK sorgulama' üzerinden yapılabiliyor. Bunun için arama motoruna e-Devlet yazın ve siteye giriş yapın.

Ana ekranda yer alan arama bölümünü seçin ve buraya SGK şahıs ödemeleri yazın. SGK şahıs ödeme sorgulama linkini tıklayın ve gelen ekranda adınıza yatırılan bir para olup olmadığını öğrenin.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.