1. HABERLER

  2. Müjde Emekliye 2200 TL Ek Ödeme Yapılacak! Başvurular Bu Ayın Sonuna Kadar devam ediyor...
Müjde Emekliye 2200 TL Ek Ödeme Yapılacak! Başvurular Bu Ayın Sonuna Kadar devam ediyor...

Müjde Emekliye 2200 TL Ek Ödeme Yapılacak! Başvurular Bu Ayın Sonuna Kadar devam ediyor...

Emekliye Ek Ödeme 2200 TL Yapılacak, Bu Ay Sonuna Kadar Başvuru İmkanı yapılacak. Emekli olan kişiler, bu destek ödemesini alarak, rahat bir nefes alabilirler. İşte ayrıntılar...

A+A-

Emekli olan kişilere ödenecek olan 2200 TL ödemeler için yeni bir kampanya başladı. Kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üstünden nakit avans verilecek ve bu ödemeler hesaplarınıza artı para olarak yansıyacaktır. Yalnızca emekli olan kişilere, emekli maaşları üstünden verilecek olan bu destek ödemelerini hesabınız üstünden ve web üzerinden müracaat yaparak alabileceksiniz.

Emekli maaşınızı Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üstünden alıyorsanız, bankanın internet bankacılığını alarak hemen müracaat yapabileceksiniz. Emekli olan kişiler, 2200 TL ödeme almak istiyorlarsa, banka kredi politikaları da uygun olması gerekiyor.

Emekli olan kişiler, alacakları bu ödemelerde 2200 TL artı para olarak hesaplarına yatacaktır. Bu hesaba yatan 2200 TL ödemeleri sizlere banka arzu ettiğiniz zaman kullanma imkanı sağlayacaktır. Bankalardan ne zaman kullanım yaparsanız, kullanım sonrasında ödeme yapacaksınız. Eğer artı para kullanmazsanız, her hangi bir ödeme yapılmayacak.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank 2200 TL Ödeme

Kamu bankalarından Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üstünden 2200 TL verilmektedir. Bu ödemeleri almak isteyenler, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank hesapları üstünden internet bankacılığı şifresi alarak bu destek parasına mobil uygulama üstünden müracaat yapabileceksiniz. 2200 TL ödeme alacak kişiler, eğer bu aldıkları artı parayı düzenli öderlerse, daha yüksek limitlere de aldıkları nakit avans limitlerini yükseltebileceklerdir. Ayrıca banka yalnızca nakit avans değil, yüksek limitli kredi ve kredi kartı olanağı da emeklilere vermektedir.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan Emekliye Özel Kampanya
Kamu bankası olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üstünden ayrıca emekli olan kişiler, emekli maaşlarına göre kredi kullanacaklardır. Emekli olan kişiler, maaşlarını bu bankalardan almaları durumunda, 100.000 TL ve üstünde ihtiyaç kredisi alacaklardır.

100.000 TL'ye kadar kredi alacak olan kişiler, 36 ay vadelerde ve ilk taksit ödemelerinde 3 ay erteleme olanağı sunulmaktadır. 100.000 TL'ye kadar kredi alacak kişiler, 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli kredilerde, emekli olan kişiler, diğer bankalarda olan borcunu da bu alacakları kredilerde kapatabileceklerdir.

Eğer 2200 TL almak istemeyenlerdenseniz, emekli kredisi için bankaya giderek kimliğinizle müracaat yapabileceksiniz. Bu 3 bankadan maaş almanız durumunda, düşük faiz oranları ile kredi kullanabileceksiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum