1. HABERLER

  2. Milyonlarca Emekliye En az 50000 TL avans ödeme yapılıyor! Tek seferde faizsiz 3 maaş birden açıklaması bankalarda kuyruklar oluşturdu!
Milyonlarca Emekliye En az 50000 TL avans ödeme yapılıyor! Tek seferde faizsiz 3 maaş birden açıklaması bankalarda kuyruklar oluşturdu!

Milyonlarca Emekliye En az 50000 TL avans ödeme yapılıyor! Tek seferde faizsiz 3 maaş birden açıklaması bankalarda kuyruklar oluşturdu!

Milyonlarca emekli vatandaş için az önce SGK Müjdeli haberi verdi. Promosyonun yanında avans ödemesi ile birlikte emeklilerin cebi rahatlayacak. Emekli vatandaşlar bankalardan peşpeşe açıklanan promosyon ücretlerine Beklerken özellikle SGK yeni bir müjde

A+A-

Koronavirüs salgını ile tüm dünyanın mücadele ettiği şimdilerde ekonomik sıkıntı çeken emeklilerde yeni kampanyaları Araştırmaya devam ediyor. Özellikle son dönemlerde bankalar peş peşe emekliler için kampanya düzenlerken SGK'dan da yepyeni bir teklif geldi.

Emeklilerin gelirini artırmak isteyen SGK nakit avans teklifinde bulundu. Vatandaşın cebini rahatlatacak olan bu kampanya sayesinde en az 5100 TL ödeme almak mümkün. SGK tarafından nakit avans olarak verilecek olan ödemeler 36 aya Varan vade seçenekleri ile sunuluyor. Ayrıca faiz oranları da bir hayli düşük, emeklilere rahat geri ödeme fırsatı veriliyor. Hem emekli olan vatandaşlar hem de emekli aylığı almak için gün Sayan vatandaşlar bu kampanyadan faydalanabiliyor.

ACİL NAKİT PARAYA İHTİYACI OLANLAR İÇİN VERİLECEK

SGK tarafından başlatılan nakit avans kampanyasından emeklilerde bir hayli memnun. Bir an önce kampanyanın hayata geçmesini bekleyen emekliler, aynı zamanda faizsiz olarak bu fırsatın sunulması nedeniyle özellikle salgın döneminde rahatlayacaklarını düşünüyor. Kampanyanın hayata geçmesi halinde emekliler geri ödemeleri çok düşük taksitler halinde yapacak.

3 MAAŞ AVANS VERİLECEK

Emekliye özel olarak verilecek olan nakit avanslarda 3 maaşa kadar almak mümkün. Özellikle nakit ihtiyacı olan emekliler aldıkları maaş tutarında ödeme alacakları için en az ödeme 5.100 TL olacak. Yani emekli maaşı arttıkça nakit avans ödemesi de artacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum