1. HABERLER

  2. Milyonlarca emekliye büyük müjde geldi! PTT Tek Bir SMS İle 80.000 TL ödeme yapılacak...
Milyonlarca emekliye büyük  müjde geldi! PTT Tek Bir SMS İle 80.000 TL ödeme yapılacak...

Milyonlarca emekliye büyük müjde geldi! PTT Tek Bir SMS İle 80.000 TL ödeme yapılacak...

PTT, pek çok farklı işlem yapabilmesiyle ara sıra kullanmış olduğumuz sistemlerden biri olmaya devam ediyor. Para transferi, kargo, e-devlet işlemleri gibi bir çok özelliği bünyesinde bulunduran PTT bu günlerde ise yeni bir sisteme geçti!

A+A-

PTT, pek çok farklı işlem yapabilmesiyle ara sıra kullanmış olduğumuz sistemlerden biri olmaya devam ediyor. Para transferi, kargo, e-devlet işlemleri gibi bir çok özelliği bünyesinde bulunduran PTT bu günlerde ise yeni bir sisteme geçti!

Uzun senelerdir hayatımızda olan PTT, pek çok farklı işlem yapabilmesiyle ara sıra kullanmış olduğumuz sistemlerden biri olmaya devam ediyor. Para transferi, kargo, e-devlet işlemleri gibi bir çok özelliği bünyesinde bulunduran PTT bu günlerde ise yeni bir sisteme geçti! Aktifbank ile işbirliği yapan PTT artık bankacılık işlemlerini de bünyesinde gerçekleştirmeye başladı. Bundan sonra her PTT şubesi hemde Akitbank’ın şubesi olacak. Aynı zamanda tüm PTTmatik’ler de Aktifbank ATM’lerine dönüştü. Bu ortaklığının ardından bir çok kredi ürününü bizlerle buluşturan PTT ve Aktifbank’ın en favori ürünlerinden biri ise N’Kolay Kredi!

İster ihtiyaç kredisi, ister taşıt kredisi, dilerseniz de konut kredisini artık tüm PTT şubelerinden yapabiliyorsunuz. Hatta emekli yurttaşlar 80 000 TL’ye kadar krediler için PTT şubelerine gitmek mecburiyetinde bile değil. Tek SMS ile anında PTT N’Kolay krediye müracaat yapabiliyorlar.

Emeklilere Tek SMS İle 80 Bin TL!

Eğer siz de emekli maaşınızı PTT’lerden alıyorsanız çok şanslısınız! PTT ve Aktifbank işbirliği sayesinde şubeye bile gitmeden tek SMS ile anında 80 000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi alabilirsiniz. PTT’den 80 000 TL’ye kadar kredi almak için yapmanız gerekenler ise bir hayli basit. Kredi için EMEKLI yazın boşluk bırakın TC Kimlik numaranızı yazın ve  3050’ye SMS ile gönderin.

Örnek metin şöyle olmalı; EMEKLI 01111111111. Bu sayede hiçbir PTT şubesini ziyaret etmeden anında 80 000 TL’ye kadar ihtiyaç krediniz emekli maaşınızı aldığınız hesabınıza geliyor ve kullanmaya başlıyorsunuz. 3 ay ile 36 ay arasında değişen vade alternatifleri ve %1,99’dan başlayan faiz oranları sayesinde de zorlanmadan ödemelerinizi yapıyorsunuz.

Ödemeler Nasıl Yapılıyor?

PTT Aktifbank işbirliği neticesinde hayata geçirilen N’Kolay kredi kampanyasından aldığınız ihtiyaç kredinizi pek çok yöntemle ödeyebilirsiniz:

N’Kolay Mobil’den,

Aktifbank İnternet Şube’den,
Aktifbank Şubelerinden,
Tüm PTT şubelerinden ve PTTmatik’lerden,
VakıfBank ATM’lerinden ya da PTTmatik’lerden,
Herhangi bir bankada bulunan hesabınızdan, Aktifbank’taki hesabınıza para transferi (EFT) yaparak,
N Kolay Banka Kartın ile diğer banka ATM’lerinden hesabınıza para yatırarak banka hesabından, taksit ödemenizi yapabilirsiniz.
Örnek Ödeme Planı

PTT’den aldığınız 80 000 TL’lik ihtiyaç krediniz, %1,99’luk faiz oranı ve 36 ay vade ile geri ödeyebilirsiniz. 36 ay boyunca ödeyeceğiniz tutar 3.337,50 TL oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.