1. HABERLER

  2. Milyonlarca Emekliye 4750 TL Ödeme Yapılacak! Başvurular başladı işte detaylar...
Milyonlarca Emekliye 4750 TL Ödeme Yapılacak! Başvurular başladı işte detaylar...

Milyonlarca Emekliye 4750 TL Ödeme Yapılacak! Başvurular başladı işte detaylar...

Emekli olan vatandaşlara 4.750 TL ödeme yapılacak. Kamu bankaları üzerinden yapılacak olan bu ödemelerde, emekli promosyonu ve nakit avans limiti olarak ödeme yapılacak.

A+A-

Emekli olan kişilere, 4750 TL ödeme yapılacak. Kamu bankaları üzerinden verilecek olan bu ödemelerde, emekli promosyonu ve nakit avans limiti olarak ödeme yapılacak. Başvuru yapacak olan emeklilerin, kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden maaş almaları yeterli. Bu şekilde müracaat yaptığınızda, sizlerin banka emekli hesabınıza 4750 TL ödeme alabileceksiniz.

4000 TL Nakit Avans Limiti Yüklenecek

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alacak kişilere 4000 TL'ye kadar emekli maaşı aldıkları hesapların üzerine yükleme yapılacaktır. Banka şubesinden ya da internet bankacılığı üzerinden, kendi emekli maaşınızın bulunduğu hesaba girerek, burdan nakit avans limiti müracaatsu yaparak, 4000 TL'ye kadar onay alabilirsiniz.

Bu şekilde artı para olarak, emekli maaşınızın hesabında para görülecektir. Eğer daha öncesinden artı paranız var ise ve düzenli ödeyerek kullanıyorsanız, limitini de yükseltmek için müracaatta bulunabilirsiniz. Ziraat Mobil, Vakıfbank Mobil, Halkbank mobil uygulamasına girerek işlem yapabileceksiniz.

Maaşını Alan Emekliye 20 kat kredi kampanyası

Maaşını kamu bankalarından alan emekilere, ayrıca banka ihtiyaç kredisi kampanyası da yapıyor. Emekli maaşınızı Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden alıyorsanız, kredi müracaatsu yaptıktan sonra, hemen maaşınızın 20 katına kadar, kredi notunuz düşük olsa dahi onay alabileceksiniz.

Banka şubelerinden ve internet bankacılığı üzerinden kredi müracaatsu alınacak. Banka hesabınız üzerinden müracaat yaparak, emekli kredisi kullanabilirsiniz. Emekli olan kişilere ayrıca emekli maaşlarına göre taşıt kredisi, konut kredisi de verilmektedir. Düşük faiz oranları ile işlem yapabilmek için maaşlarınızı bu bankalardan almanız yeterli...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.