1. HABERLER

  2. Milyonlarca emekliye 2 bin 500 TL nakit destek verilecek! Hesaplarınızı kontrol edin anında çekebileceksiniz...
Milyonlarca emekliye 2 bin 500 TL nakit destek verilecek! Hesaplarınızı kontrol edin anında çekebileceksiniz...

Milyonlarca emekliye 2 bin 500 TL nakit destek verilecek! Hesaplarınızı kontrol edin anında çekebileceksiniz...

Emekli olan kişilere müjdeli haber. 2500 TL'ye kadar banka hesabına nakit ödemesi yapılacak. İşte tüm detaylar...

A+A-

Emekli olan kişilere yapılan yeni müjde haberinde, 2500 TL'ye kadar banka hesabına nakit ödemesi yapılacak. Emekli olan kişilerin son zamanlarda sıkıntılı olduklarını düşünen bankalar, emekliye 2500 TL ek nakit ödemesi yapacak. 2500 TL'ye kadar emekli olan kişilere verilecek olan bu nakit ödemelerinde, şartlara uygun olan kişiler hemen onay alacaklar. Emekliye son dakika olarak yapılacak bu ödemelerde, banka kredi notu, kredi sicili ve diğer banka performanslarınız önemli olacak. 2500 TL destek parası almak için de bankalar emekli maaşını kendi bankasından almasını isteyecek. Emekli maaşınızın bulunduğu banka üzerinden, emekli hesabınıza ek artı para 2500 TL alabileceksiniz. 

KREDİ NOTU YÜKSEK OLMASI İSTENECEK! 

Emekli olan kişilere 2500 TL'ye kadar artı para başvurusu yapılacak. 2500 TL ve üzerinde artı para başvurusu yapmak isteyenlerde, kredi notu yüksek olması istenecek. Bankaların mobil uygulamaları üzerinden işlem yaparak, kendi hesabınız ek artı para alabileceksiniz. Bu para başvurusu onay aldıktan sonra, hesabınızda görülecek ve siz ne zaman kullanırsanız, o zaman ödeme yapacaksınız. Ayrıca ATM'lerden 12 ay taksitli nakit avans olarak da bu 2500 TL'yi çekebilirsiniz. Acil para ihtiyacı olan kişilere verilecek bu 2500 tl nakit kampanyası, kamu ve özel bankaların yaptığı kampanyalar ile hemen ödenecek.

ZİRAAT BANKASI 2500 TL ÖDEME 

Emekli maaşını Ziraat Bankası üzerinden alan kişiler, mobil uygulama ile hemen 2500 TL artı para başvurusu yapabilir. Onaylanan para 5 dakika içinde hesabınıza yatar. 2500 TL'ye kadar nakit ödemesi alabilmeniz için banka kredi notunuz 1100 ve üzerinde olması gerek. Ziraat Bankası emekli maaşını kendi bankasına taşıyan emeklilere de 625 TL veya 750 TL emekli promosyonu da vermektedir. 

VAKIFBANK 2500 TL ÖDEME 

Bir diğer kamu bankası olan Vakıfbank üzerinden emekli maaşı alıyorsanız, emekli maaş hesabınız üzerinden aldığınız internet şifresi ile Vakıfbank mobil uygulamasına giriş yapabilirsiniz. Vakıfbank mobil uygulaması üzerinden hesaplarım seçeneğini seçerek, buradan kredili mevduat hesabı (artı para) başvuru yapabilirsiniz. Vakıfbank 2500 TL'ye kadar nakit kampanyası haricinde ayrıca emekli promosyonu ve emekli kredisi veren bankaların başında geliyor. Vakıfbank'a emekli maaşınızı taşıyarak hemen 2500 TL artı para alabilirsiniz. 

İŞ BANKASI 2500 TL ÖDEME 

İş Bankası üzerinden emekli maaşı alan kişilerde, 2500 TL'ye kadar ödeme alabileceklerdir. İş Bankası İş Cep uygulamasına giriş yaparak, buradan 2500 TL ödeme alabilir, İş Bankası hesabınıza artı para olarak yatırabilirsiniz. İş Bankası üzerinden emekli maaşı almayan kişilerde başvuru yapabilecek. Bu durumda emekli maaşınız bu bankada değilse, banka sizlerin kredi notuna göre değerlendirme yapacak ve 2500 TL üzerinde artı para almanızı sağlayacak. Emekli olan kişilere İş Bankası ayrıca 100.000 TL'ye kadar kimlikle emekli kredisi verecek. Emekli kredilerinde 36 ay vadeli işlem yapabileceksiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.