1. HABERLER

  2. Meclisten Geçti ve Yarından sonra Başlıyor, tüm Borçlar Kapatılacak ve Bankalar anında Onay Verecek, Duyuruldu!
Meclisten Geçti ve Yarından sonra Başlıyor, tüm Borçlar Kapatılacak ve Bankalar anında Onay Verecek, Duyuruldu!

Meclisten Geçti ve Yarından sonra Başlıyor, tüm Borçlar Kapatılacak ve Bankalar anında Onay Verecek, Duyuruldu!

Meclisten Geçti ve Yarından itibaren Başlıyor, Borçlar Kapatılacak ve Bankalar Hemen Onay Verecek, Duyuru Yapıldı. Son dakika kamu bankalarından yeni atak geldi. İşte ayrıntılar...

A+A-

Meclisten Geçti ve Yarın Başlıyor, Borçlar Kapatılacak ve Bankalar Hemen Onay Verecek, Duyuru Yapıldı. Son dakika kamu bankalarından yeni atak geldi. İşte ayrıntılar...

Ziraat Bankası son dakika borç kapatma kredisi ile duyurdu...

Ziraat Bankası 100 seneden fazladır ülkemizde hizmet sunan bir devlet bankası olarak bilinmekte. Ziraat Bankası Bu nedenden ötürü Kredi kullanacak olan kişilerin ilk tercih edeceği bankaların başında geliyor. Ziraat Bankası yaptığı Bu kampanyada devlet destekli olarak tüm bankadaki ihtiyaç kredisi ve kredi kartı borçlarınızı tek bir yere toplayacaktır. Ziraat Bankası yaptığı bu Kredi kampanyasına katılacak olan kişilerin sigortalı şekilde en az 6 aydır çalışıyor olması ya da emekli olması gerekiyor. Ziraat Bankası şubeleri üstünden kredi müracaatsu yapabilirsiniz ya da bankanın fotoğrafı web sitesi üstünden işlem yaparak kredimizi ön onay alarak müracaatnuzu yapabilirsiniz. 

Vakıfbank'ta borç kapatma kredisi verecek...

Vakıfbank üstünden diye borç kapatma kredisi kampanyası başlıyor. Vakıfbank üstünden borç kapatma kredisi müracaatsu yapmak istiyorsanız en yakın banka şubesine kimlik ve gelir belgeniz ile beraber gidebilirsiniz. Vakıfbank 50.000 tl ye kadar 36 ay vade ile kredi verirken 50.000 TL üstündeki kredilerde Yeni yasa gereği 24 ay vadeye kadar kredi olanağı sağlayacaktır. Vakıfbank ihtiyaç kredisi müracaatsu yapmak istiyorsanız banka şartlarına uygun olmanız durumunda hemen kredi onayı alabileceksiniz.

Kamu bankalarından son dakika duyuru geldi. Kamu bankaları diğer bankadaki tüm borçlarınızı karşılık sizlere kredi verecek ve verdiği bu krediler ile beraber 36 ay vadeli 50.000 TL kredi kullandırarak tüm borçlarınızı tek bir yerde toplayacak. 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler Ziraat Bankası Halkbank ve Vakıfbank üstünden müracaatlarını gerçekleştirebilecekler. 36 ay vadeli borç kapatma kredilerine müracaat yapacak olan kişiler için yapılan bu duyuruda devlet destekli olarak Kredi verilecek ve  aldığınız Kredi de 6 aya kadar da erteleme yapabileceksiniz.

Şekerbank borç kapatma kredisi...

Şekerbank kamu destekli banka olduğundan dolayı devlet destekli olarak tüm Kredi kampanyalarını katılan bankalardan birisidir. Şekerbank 100.000 TL ve üstünde yüksek limitli borç kapatma kredileri vermektedir. Şekerbank üstünden 36 ay vadeli ve ilk taksit ödemesinde de 3 ay ertelemeli olarak Kredi kampanyasına katılabilirsiniz. Şekerbank üstünden kredi müracaatsu yapabilmek için en yakın banka şubesine gidebilir ya da bankanın web sitesi üstünden ön başvurabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.