1. HABERLER

  2. İŞKUR’dan müjde! KPSS şartsız en az ilkokul mezunu olan vatandaşlar işe alınacak!
İŞKUR’dan müjde! KPSS şartsız en az ilkokul mezunu olan vatandaşlar işe alınacak!

İŞKUR’dan müjde! KPSS şartsız en az ilkokul mezunu olan vatandaşlar işe alınacak!

Korona virüs ile mücadele süreçlerinde İŞKUR güncel iş ilanları ile binlerce vatandaşın yanlarında yer almaya devam ediyor. Bu zorlu günlerde hem KPSS şartı olarak hem de KPSS şartı olmadan personel alımlarına başladığının duyurusu yapıldı.

A+A-

Kamuya personel ve memur alımları için şartlar belli olurken maaşlar en az 3 bin TL ile başlayacak. Aranan şartları yerine getiren tüm vatandaşlar buraya tıklayarak anlık olarak kendilerine uygun meslek grupları için başvuru yapabilecekler. En az ilkokul ya da lise mezunları arasından yapılacak personel ve memur alım şartları belli oldu.

İş arayışında olan vatandaşlar ya da çeşitli nedenlerden dolayı iş yerlerini kapatmak zorunda olan vatandaşların imdadına koşan İŞKUR birçok farklı iş imkanı sunmaya devam ediyor. Açıklamada belirtildiği üzere hem KPSS şartı ile hem de şartı olmadan en az ilkokul ve lise mezunları arasından personel ve memur alımları yapılacak olduğuna dair duyurulara yer verdi.

Çeşitli kurum ve kadrolar için yapılacak alım sırasında kişilerin yaş, ikamet, öğrenim ya da sertifika gibi aranan özel şartları dikkatlice incelemesi ve buna göre başvurularını yapması gerekir. Birçok farklı ilde açılan ilanlar için yapılacak alımlarda kişilerin ilanlar altında yer alan özel şartları incelemesi ve bu değişikliklere göre başvurularını yerine getirmesi gerekir.

Güncel iş ilanları…

İş arayan vatandaşların İŞKUR iş ilanları kısmına ulaşabilmesi için sadece belirli adımları takip etmesi gerekir. Güncel iş ilanları kısmın girerek istihdam ekranına açık iş ilanı arama yapması gerekir. Bu anlarda kişilerin;

  1. Aranmakta olan pozisyon, nitelik, meslek ya da firma bilgileri girilmelidir.
  2. Hangi bölgede çalışılacaksa bilgiler girilmelidir.
  3. Kişilerin meslek ve öğrenim durumları eklenmelidir.
  4. İş yeri seçimleri yapılmalıdır.
  5.  Engelli ya da vardiya gibi farklı bir özel durum varsa bunların belirtilmesi gerekir.
  6. İş yeri için unvan belirlemesi yapılmalıdır.
  7. En alt kısımda yer alan ara butonuna basmak sonuçları görmek için yeterli olacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.