1. HABERLER

  2. Halkbank’tan Görülmemiş Kanpanya 50.000 TL Destek Kredisi Geldi! Bunu Yaparsanız Hemen Veriyorlar işte ayrıntılar...
Halkbank’tan Görülmemiş Kanpanya 50.000 TL Destek Kredisi Geldi! Bunu Yaparsanız Hemen Veriyorlar işte ayrıntılar...

Halkbank’tan Görülmemiş Kanpanya 50.000 TL Destek Kredisi Geldi! Bunu Yaparsanız Hemen Veriyorlar işte ayrıntılar...

Kredi finansman desteği 36 aya kadar vade seçeneğine sahip. 50.000 TL üst limitli olan kredi, % 1,60 gibi çok uygun bir faiz oranına sahip. Mülk sahipleri, araç sahipleri veya kiracılar bu krediden faydalanabiliyor. Enerji tasarrufu veya verimliliğine yön

A+A-

Dünyamızın ulaştığı yaşam standardı seviyesine paralel olarak artan enerji tüketimi ve bu enerjinin üretim süreçlerinde kullanılacak olan yöntemlerin çevreye oluşturmuş olduğu zararlar, çağımızın en büyük problemlerinden biri durumunda. Bu nedenle enerji tasarrufu ve tasarrufa yönelik geliştirmeler, hemen tüm ülkeler tarafından devlet politikası olarak benimsenmiş durumda. Halkbank Kamu Bankacılığının iyi bir örneği olarak enerji tasarrufu oluşturacak projelerde kullanılmak üzere geliştirmiş olduğu bir finansman desteği sunuyor.

Halkbank Enerji Tasarrufu Kredisi adı ile sunulmakta olan kampanya ile, yaşam alanlarında enerji tasarrufu sağlamaya yönelik yapılması gerekli olan yatırımların finanse edilmesi için 50.000 TL üst limitli bir finansman desteği sunuyor.

Halkbank Enerji Tasarrufu Kredisi Özellikleri

Kredi finansman desteği 36 aya kadar vade seçeneğine sahip. 50.000 TL üst limitli olan kredi, % 1,60 gibi çok uygun bir faiz oranına sahip. Mülk sahipleri, araç sahipleri veya kiracılar bu krediden faydalanabiliyor. Enerji tasarrufu veya verimliliğine yönelik gerçekleştirilmiş bir harcamanın, fatura veya belgeyle beraber Halkbank şubelerine müracat etmeleri halinde krediden faydalanabiliyorlar. Kredi kullanımı için geçerli olan enerji verimliliği harcamalarından bazıları şunlar;

Araçlar için LPG ürünleri,
Doğalgaz ısıtma sistemleri,
Çatı, kapı ve pencere gibi yalıtımlı doğrama sistemleri,
Dış cephe mantolama,
Konutlar için duvar, tavan veya zeminin ses, ısı, su veya yangın izolasyonu masrafları,
Konutlarda enerji tasarrufuna sebep olan tadilatlar,
Enerji verimliliği sağlamakta olan aydınlatma sistemleri kurulumları,
Isıtma ya da sıcak su amacı ile güneş enerjisi sistemleri kurulumları,
A+, A++, A+++ enerji tasarrufu sağlamakta olan tüm beyaz eşya ürünleri alımları

Halkbank Enerji Tasarrufu Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Enerji verimliliği sağlamakta olan harcama gerçekleştirildikten sonra, en fazla 1 hafta içerisinde masrafın belgesi veya faturasıyla beraber, Halkbank şubelerine başvuru yapabilirsiniz. Üst limiti 50.000 TL olan finansman desteğini, 36 ay vadede geri ödeyebiliyorsunuz.

Halkbank Enerji Tasarrufu Kredisi Örnek Ödeme Tablosu

Enerji tasarrufu kredisi aracılığı ile 50.000 TL kredi finansman desteği alındığında, uygulanmakta olan faiz oranı % 1,60 oluyor. Bu kredi için kredi tahsis ücreti bulunmuyor. 36 ay vadede kredinin geri ödemesi aylık eşit taksitli ödeme seçeneğiyle 1.936,53 TL oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.