1. HABERLER

  2. Halkbank Duyurdu: Türkiye Kadınlarına, Analarımıza, Bacılarımıza Sıfır Faizli Kredi Müjdesi Verdi! “100.000 TL kredi…”
Halkbank Duyurdu: Türkiye Kadınlarına, Analarımıza, Bacılarımıza Sıfır Faizli Kredi Müjdesi Verdi! “100.000 TL kredi…”

Halkbank Duyurdu: Türkiye Kadınlarına, Analarımıza, Bacılarımıza Sıfır Faizli Kredi Müjdesi Verdi! “100.000 TL kredi…”

Halkbank müjdeyi duyurdu. Türkiye’nin kadınlaına , analarımıza, bacılarımıza sıfır faizli kredi müjdesi verildi. Devletin eli yine uzandı.

A+A-

Halkbank son dakika müjdesi duyurdu. Türkiye’nin kadınlara, analarımıza, bacılarımıza sıfır faizli kredi müjdesi açıklandı. Devletin şefkatli eli yine uzandı.

Halkbank Şimdi Duyurdu: Türkiye Kadınlarına, Analarımıza, Bacılarımıza Sıfır Faizli Kredi Müjdesi Açıklandı! “Müjdeler Var Milletime…”

Zor zamanlarımızda milletin yanında olan Halkbank destek kolunu uzattı. Halkbank son dakika duyurusuyla Türkiye’nin analarına, bayanlarına müjdeyi duyurdu! Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan ayrıntıları açıkladı. Sadece kadınlara özel faizsiz destek kredisi müjdesi açıklandı. Esnaf ve KOBİ destek kredileri yeniden başladı.

Kadın girişimcilere yardımlarını açıklayan Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan 6 ay ertelemeli kredilerin başlayacağını açıkladı. Devlet bankası, kadınlara pozitif ayrımcılık yapacağını resmen duyurdu.

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, "Bu arada kadın girişimcilerimize pozitif ayrımcılık yaptığımızın da altını çizmek isterim. Örneğin ‘KOSGEB KOBİ Finansman Destek Paketi’ kapsamında sunulmakta olan azami limiti 50 000 lira olan girişimci kredisini, kadın girişimci olması halinde 70 000 lira olarak sunuyoruz. Kadın girişimcilerimiz ayrıca, Hazine ve Maliye Bakanlığı destekli sıfır faizli kredilerden de faydalanabilmektedir.

Örneğin; genç kadın girişimci, esnaf ve sanatkarlarımız için 100 000 TL limitli;  en az 1 senelik ustalık sertifikasına sahip kadın girişimci, esnaf ve sanatkarlarımız içinse 225 bin TL limitli, sıfır faizli kredi kullanma olanağı sunuyoruz" diyerek faizsiz kredi verileceğini açıkladı” dedi. Peki, müracaatlar nasıl, nereye yapılacak?

Halkbank faiz kredi müracaatlarının banka şubelerinden yapılacağı öğrenildi. Halkbank KOBİ Destek Müşteri Temsilcileri tarafından sıfır faizli kredi desteği sunulacak, faiz istenmeyecek. 50.000 TL’den 225.000 TL’ye kadar verilecek kredi paketiyle bayanların önü açılacak. Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan fotoğrafı duyuru yaptı. Peki, müracaatlar başladı mı? Sıfır faizli krediden kimler, nasıl faydalanabilir?

Halkbank tarafından kadınlara verilecek kredi için müracaatlar resmen başladı. Halkbank’tan yapılan yazılı açıklamada, “Gerçek kişi şahıs işletmesi ya da hisseleri toplamının en az %50’si müracaat tarihi itibarıyla Kadın Girişimcilere ait olan tüzel kişi iş yerleri müracaatta bulunabilecektir. Kadın Girişimcinin krediyi kullanabilmeleri için işletmeyi kurmuş olması ya da bir işyeri kurmadan ikametgâhını işyeri olarak kullanan girişimcilerde, kayıtlı olduğu Vergi Dairesi’nden alınmış vergi mükellefi olduğunu gösteren belge aranacaktır. Kredi talebinde bulunan Kadın Girişimci, sahibi/ortağı olduğu firmanın yönetimine ve faaliyetine aktif olarak katılıyor olmalıdır. Tüzel kişi firmalarda birden çok kişinin Kadın Girişimci kriterlerine uygun olması durumunda, sadece bir girişimci kredi kullandırılabilecektir” söylendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.