1. HABERLER

  2. Halk Bankası'ndan Milyonlarca Vatandaşa Müjde 0.77 Faiz Oranıyla 43.000 TL kredi veriyor...
Halk Bankası'ndan Milyonlarca Vatandaşa Müjde 0.77 Faiz Oranıyla 43.000 TL kredi veriyor...

Halk Bankası'ndan Milyonlarca Vatandaşa Müjde 0.77 Faiz Oranıyla 43.000 TL kredi veriyor...

Türkiye'nin en popüler bankalarından bir tanesi olan Halkbank kimi zaman piyasaya içerisinde görülmemiş ve duyulmamış bir takım kampanyalar ile birlikte müşterileri şaşırtmaktadır.

A+A-

Türkiye'nin en popüler bankalarından bir tanesi olan Halkbank kimi zaman piyasaya içerisinde görülmemiş ve duyulmamış bir takım kampanyalar ile birlikte müşterileri şaşırtmaktadır.

Son zamanlarda yapmış olduğu kampanya ile birlikte tekrardan tüm Türkiye'ye çapında oldukça büyük bir şaşkınlığa sebebiyet vermiştir. Son zamanlardaki kredi faiz oranları 1.69 ile 1.80 arasında değişiklik göstermektedir. Halk Bankası bu faiz oranlarının üzerine bir çizgi çekerek 0.77 faiz oranıyla 36 ay vadeli bir şekilde 43 bin TL'lik oldukça cazip bir kampanyayı duyurmuş bulunmaktadır.

0.77 Faiz Oranı 36 Ay Taksit

Halk Bankası sunmuş olduğu 43000 TL'lik kredinin şartlarını açıklaması ile birlikte daha fazla heyecanlanmış durumdadır. Çünkü bu derece yüksek derecedeki bir miktarı böylesine uygun bir faiz oranlarıyla şu ana kadar hiçbir banka sunmaya cesaret edememiştir. 0.77 faiz oranıyla sunulmakta olan krediye şartları da okunduğunda oldukça kullanılabilir ve basit bir kredi olduğu ortaya çıkmaktadır.

6 ay vadeli olarak 43 bin TL kredi kullanmak isteyen vatandaşlar 1500 TL kredi masrafı ve ayrıca 350 TL sigorta ile birlikte bu krediden faydalanabilirler. Erteleme imkanı bu vade için bulunmamaktadır.

12 ay vadeli olarak 43 bin TL kredi kullanmak isteyen vatandaşlar 2500 TL kredi masrafı ve ayrıca 650 TL sigorta ile birlikte bu krediden faydalanabilirler. Erteleme imkanı bu vade için 2 ay olarak belirlenmiştir.

18 ay vadeli olarak 43 bin TL kredi kullanmak isteyen vatandaşlar 4500 TL kredi masrafı ve ayrıca 750 TL sigorta ile birlikte bu krediden faydalanabilirler. Erteleme imkanı bu vade için 3 ay olarak belirlenmiştir.

24 ay vadeli olarak 43 bin TL kredi kullanmak isteyen vatandaşlar 6000 TL kredi masrafı ve ayrıca 900 TL sigorta ile birlikte bu krediden faydalanabilirler. Erteleme imkanı bu vade için 3 ay olarak belirlenmiştir.

36 ay vadeli olarak 43 bin TL kredi kullanmak isteyen vatandaşlar 7000 TL kredi masrafı ve ayrıca 1100 TL sigorta ile birlikte bu krediden faydalanabilirler. Erteleme imkanı bu vade için 3 ay olarak belirlenmiştir.

Kredi KKB puanı 1800 ve üzeri olan vatandaşlara verilmektedir. Bu nedenle her vatandaşın bu belirtilen krediyi alması mümkün olmayacaktır. Krediye başvuru yapılmasıyla birlikte değerlendirme süreci başlamaktadır. 24 saat içerisinde sonuç sms olarak iletilecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.