1. HABERLER

  2. Gelir Belgesi Olmadan, 10.000 TL Nakit Ödemesi Yapılacak! Sabah Duyuru Yapıldı ve Kampanya Başladı!
Gelir Belgesi Olmadan, 10.000 TL Nakit Ödemesi Yapılacak! Sabah Duyuru Yapıldı ve Kampanya Başladı!

Gelir Belgesi Olmadan, 10.000 TL Nakit Ödemesi Yapılacak! Sabah Duyuru Yapıldı ve Kampanya Başladı!

Gelir belgesine ihtiyaç duymadan yalnızca kimlikle kredi çekmek isteyenler gelir belgesiz, kimlikle 10.000 TL veren bankalar hakkında araştırma yapmaktadırlar. Oldukça basit olan bu yol ile beraber kişiler kolay bir biçimde kredi çekebileceklerdir.

A+A-

Gelir belgesine ihtiyaç duymadan yalnızca kimlikle kredi çekmek isteyenler gelir belgesiz, kimlikle 10.000 TL veren bankalar hakkında araştırma yapmaktadırlar. Oldukça basit olan bu yol ile beraber kişiler kolay bir biçimde kredi çekebileceklerdir. Bu konu da hizmet sunan pek çok banka olup, bu bankaların hangi şartlarda kredi olanağının sağladığının bilinmesi gerekiyor.

Gelir Belgesiz 10.000 TL Kredi İmkanı

Pek çok kişi kredi çekme işlemlerini gelir belgesine ihtiyaç duyulmadan hayata geçirmek istemektedir. Bu konu da hizmet sunan bankalardan bazıları müşterilerine şubelere gitmeye gerek kalmadan kredi çekme olanağı sağlarken, bazı bankalar ise bazı evraklar karşılığında müracaatta bulunanlara kredi olanağı sunmaktadır.

Bankaların kredi çekme aşamasında gelir belgesi istemelerinin nedeni işlerini garanti altına almak istemeleridir. Bu sebeple bankalar aylık taksitlerini düzenli bir biçimde ödeyecekleri müşterilere kredi vermek isterler.

Gelir Belgesiz Kredi Çekme Durumu

Gelir belgesi gösterilerek kredi çekilmek istendiğinde onaylanma oranı bir hayli yüksekken gelir belgesi olmadan kredi çekmek daha zahmet isteyen bir iş olmaktadır. Genel itibari ile bankalar kredi kullandırmak istedikleri kişilerden bazı taleplerde bulunmaktadırlar.

· Kefil talebi,

· İpotek talebi,

· Ek gelir belgesi talebi,

· Taahhütte bulunma talebi gibi talepler bazı durumlarda kredi çekmek isteyen kişilerden bankaların talepleri arasında bulunmaktadır. Bazı durumlarda ise kredi notunun yüksek olması durumu aranmaktadır. Bunun yanında bazı gelir belgesiz, kimlikle 10.000 TL veren bankalar kredi ihtiyacı olanları büyük kolaylık sağlamaktadır.

Akbank Gelir Belgesiz Kredi Fırsatı

Gelir belgesiz, kimlikle 10.000 TL kredi veren bankalar arasında Akbank’da yer almaktadır. Banka kredi kullanmak isteyen vatandaşların kredi notunun yüksek olmasını istemektedir. Kredi müracaatsunda bulunmak isteyenler bankalara bizzat giderek müracaatta bulunabilecekleri gibi web üzerinden de müracaatlarını iletebileceklerdir.

Bankanın müşterisi olarak kredi müracaatsunda bulunmak isteyenler Akbank Direkt uygulaması aracılığıyla kolay ve hızlı bir biçimde müracaat işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir. Kredinin onaylanmasının ardından istemiş oldukları tutarı kendi hesabına atarak paralarını alabilirler.

Gerekli koşulların uygun olması durumunda 40.000 TL’ye kadar 48 ay vade ile kredi kullanımı yapılabilecektir. Bunun yanında dileyen banka müşterileri 3 ay ertelemeli olarak kredi kullanabileceklerdir.

Enpara Gelir Belgesiz Kredi Fırsatı

Gelir belgesiz, kimlikle 10.000 TL kredi veren bankalar arasında diğer bir banka Enpara olmaktadır. Enpara aracılığıyla kredi kullanmak isteyenler herhangi bir gelir belgesi göstermeden kredi çekebileceklerdir.

Enpara kredi müracaatsu onaylanan kişiler müracaatları onaylandığı takdirde geriye kalan işlemleri online olarak web üzerinden gerçekleştirerek kolay bir biçimde müracaatlarını gerçekleştirebileceklerdir. Kredi müracaatsunda bulunmak isteyen kişilerin Enpara müşterisi olması gerekiyor.

Gelir belgesiz 10.000 TL kredi müracaatsunun onaylanması için kredi notunun yüksek olması gerekiyor.

Odeabank Gelir Belgesiz Kredi Fırsatı

Odeabank  gelir belgesiz kredi çekmek isteyenler müracaatlarını bankalara giderek veya web üzerinden online olarak gerçekleştirebileceklerdir. Odeabank’tan kredi çekmek isteyenlerin kredi notunun yüksek olması aranan ilk şartlar arasında bulunmaktadır. Bunun yanında kredi kullanmak isteyenlerin bankasının kara listesinde yer almaması gerekiyor.

Başvuru için sadece kimlik belgesinin gerektiği 10.000 TL kredi müracaatsuna gerekli koşulları taşıyan herkes başvurarak gereksinimlerini kolay bir biçimde karşılayabilecektir. Buna göre kredi çeken kişiler geri ödemelerini 36 aya varan vadelerde yapabileceklerdir.

Garanti Bankası Kredi Bankası

Garanti bankası kredi çekerek gereksinimlerini karşılamak isteyenlerin yanında olmaktadır. Buna göre bankalar kredi çekmek isteyenlerden bazı koşulları yerine getirmelerini istemektedir. Garanti bankası üzerinden kredi çekmek isteyenlerin sicilinin temiz olması aranan ilk şartlar arasında bulunmaktadır.

Banka üzerinden kredi kullanmak isteyenlerin daha bundan önce konut kredisi, ihtiyaç kredisi veya araç kredisi gibi kredilerden yararlanmamış olmaları gerekiyor. Diğer yandan kredi kart borcunun bulunmaması diğer şartlardan olmaktadır. Garanti bankası kredi kullanmak isteyenlere 36 aya varan vadelerden 100.000 TL’ye kadar kredi kullanma olanağı sunmaktadır.

Artan ihtiyaçlara bağlı şekilde gelir belgesiz, kimlikle 10.000 TL veren bankalar en çok rağbet gören bankalar arasında bulunmaktadır. İhtiyaç sahibi kişiler hiçbir gelir belgesine gerek olmadan yalnızca kimlikleri ile kolayca kredi kullanabileceklerdir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum