1. HABERLER

  2. Emekliye Verdikçe Veriyorlar: Duyuru Yaptılar Emekliye Nakit 1.000 TL Verilecek İşte Detaylar...
Emekliye Verdikçe Veriyorlar: Duyuru Yaptılar Emekliye Nakit 1.000 TL Verilecek İşte Detaylar...

Emekliye Verdikçe Veriyorlar: Duyuru Yaptılar Emekliye Nakit 1.000 TL Verilecek İşte Detaylar...

İş Bankası emeklilere destek vermeyi devam ettiriyor. Emeklilerin daima yanında olan İŞ Bankası, emeklilere 750 TL’den 1000 TL’ye kadar ödeme gerçekleştiriyor. İş Bankası’nın haftanın son günü duyurduğu kampanyanın ayrıntıları haberimizde.

A+A-

Gelir – Gider dengesinde yaşanan bozulmalar ve ekonomik kriz en çok emekli yurttaşları vurdu. Emekli yurttaşlar aniden ortaya çıkan harcamalar sebebiyle bir hayli zor günler geçiriyor.

Hal böyle olunca emekliler ilk iş olarak ihtiyaç kredilerine veya kendilerine sunulmakta olan kampanyalara katılmaya çalışıyor. Bu kampanyalardan yenisini bugün İş Bankası duyurdu. İŞ Bankası emekli maaşı alan yurttaşlar için ek ödeme promosyon kampanyasının ayrıntılarını sitesinden paylaştı.

Yapılan duyuruya göre emekliler kimlik kartlarıyla İŞ Bankası şubesine gitmesi takdirde 1000 TL’ye kadar ek ödeme alacak.
Emekli yurttaşların rahat bir nefes alması ve ay sonunu getirebilmesi için pek çok banka kampanya üstüne kampanya hayata geçiriyor. Yaşanan bu rekabet ortamı en çok bizlere yarıyor.

En yeni kampanya haberi haftanın son günü İŞ Bankası’ndan geldi. İŞ Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre kimlik kartıyla İŞ Bankası’na gidenlere 1000 TL’ye kadar ödeme yapıyılıyor.

Öncelikle altını çizmek isteriz ki bu promosyondan yalnızca emekli maaşını İş Bankası’na taşıyanlar yararlanabilecek. Emekli maaş promosyonları tek seferlik ya da maaşlara ilave olarak ödeniyor. Maaşını İş Bankası’na taşıyan ve 3 sene boyunca İş Bankası’nı kullanacağını taahhüt eden yurttaşlara, promosyon ödemesi gerçekleştiriliyor.

Ödemeler ise...

Emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan ve 3 yıl süre ile taahhüt eden yurttaşların, ne kadar ödeme alacağı emekli aylık maaş tutarına göre belirleniyor. Yani emekli maaşı 1500 TL altında olan emeklilere 750 TL, 1500 TL ve üzeri yurttaşlara 850 TL, 2500 TL ve üstünde olanlara ise 1000 TL promosyon ödemesi yapılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.