1. HABERLER

  2. Emekliye müjde resmi duyuru yapıldı! Emekliye en düşük 3 bin TL ödeme yapılacak...
Emekliye müjde resmi duyuru yapıldı! Emekliye en düşük 3 bin TL ödeme yapılacak...

Emekliye müjde resmi duyuru yapıldı! Emekliye en düşük 3 bin TL ödeme yapılacak...

PTT Emekliye En Az 3000 TL Verecek, Şartlar Belirlendi. Son dakika olarak yeni bir kampanya başladı. İşte detaylar...

A+A-

Emekli maaşını PTT aracılığı ile alan emekliler İçin 36 aya kadar vade seçeneği bulunuyor. Kampanya kapsamında en alt limit 3.000 TL olarak belirlendi. Bu krediyi alan emekliye 36 ay vade imkanı sağlanıyor. Faiz oranı ise 2,28 olarak belirlenmiştir. Kampanya dahilindeki bir diğer kredi miktarı ise 10.000 TL olarak belirlenip 36 ay vade imkanı sunuldu. Bununla birlikte kampanyada bulunan tüm kredi miktarları için 2,28 oranında faiz belirlendi.

Emekli vatandaşlara sunulan bir diğer kredi tutarı ise 30.000 TL olup 36 ay vade imkanı sunulmuştur. Kişi bu kredi miktarına göre diğer kredi miktarlarına göre taksit tutarı daha fazla olacaktır. Bu kredi miktarlarına ek olarak 10.000 TL için 24 ve 36 ay vade ile alınabilir. Kişinin vade miktarını seçimine ve kredi şartlarına ne kadar uyduğuna göre değişebilir.

Kampanya kapsamında en alt limit 3.000 TL olarak belirlenip en üst limit ise 36.000 TL olarak belirlendi. Bu kampanya dahilinde herhangi bir tahsis ücreti bulunmuyor. Kredi işlemleri için en fazla 80 yaşında olmuş emekli müşteriler yarar alabilir.

Bu yaşı geçen  kişiler için kredi imkanı sunulamıyor. Bununla birlikte kişi 80 yaşından fazla olan kredi türünden de yarar alamaz. Yani kişi 78 yaşında ise 3 yıllık bir kredi alamaz ve en fazla 2 yıllık kredi vadesinden yarar alabilir. Ancak kampanya koşulları piyasalara bağlı olarak belli sürelerde değişebilir.

PTT Emekli Kredisi Kampanyasına Başvuru İçin Neler Gereklidir?

PTT aracılığı ile emekli maaşını alan kişiler için bir kredi Kampanyası başlattı. Bu kampanyaya katılacak kişinin T.C. kimlik kartı, ehliyet yada pasaport gibi T.C. kimlik numarası bulunan bir belge gereklidir. Kişinin aylık gelir belgesi tüm kredi seçeneklerinde geçerlidir. Başvuru sahibinin adına ait olan son 3 aylık elektrik, su veya doğalgaz faturası olması gerekiyor. Bu fatura olmadan kişinin başvurusu geçersiz sayılır.

Emekli maaşı hesap cüzdanının yanında bulunması istenilen belgeler arasında yer alır. Eğer bir eviniz varsa ve kiralık durumunda ise bu evin tapusu ve ilgili kira kontratı belgeniz bulunmalıdır. Bu ev eğer kişi yüksek oranda kredi çeker ise ipotek edilme durumu oluşur. Yani kişi 90 gün boyunca kredi tutarını geciktirir ise bu ev kişiden alınarak kredi tutarı faizi ile ödeme yapılana kadar el konulur. Kişinin alacağı taşıt, Konut yada ihtiyaç kredi türüne göre istenilen belgelerde değişiklik yaşanabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.