1. HABERLER

  2. Emekliye Büyük müjde 120 bin TL Faizsiz Kredi verilecek! Başvurular Başladı hemen başvurun...
Emekliye Büyük müjde 120 bin TL Faizsiz Kredi verilecek! Başvurular Başladı hemen başvurun...

Emekliye Büyük müjde 120 bin TL Faizsiz Kredi verilecek! Başvurular Başladı hemen başvurun...

Emekli maaşını bu bankaya taşıyan yurttaşlara faizsiz kredi fırsatı sunuluyor. Emekli maaşını getir 120 bin TL faizsiz kredini al kampanyası müşterilerin ilgisini çekti. Emekliler için bankalar uygun faiz oranları ve vade süreleri ile kredi kampanyaları

A+A-

Emekli maaşına göre kredi müracaatsunda bulunduğunuzda bankalar sizin kredi notunuza bakmayacak ve size kredi verecektir. Bu yüzden maaş aldığınız banka kredi çekerken önemlidir. Eğer maaş aldığınız bankadan kredi çekemiyorsanız maaş taşıma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Emeklilere bankalar genel itibari ile ihtiyaç kredilerini sunmaktadır. Bu ihtiyaç kredilerinde borç transfer kredisi gibi kategoriler bulunur.

Emekli yurttaşlara bir çok destek kredisi kullandırılıyor. İhtiyaç kredisi haricinde gelirinizin bulunması durumunda konut kredisi, taşıt kredisi, ipotekli kredi gibi yüksek tutarlı kredilerin de müracaatsunda bulunabilirsiniz.

Yapı Kredi Emeklilere Kredi Fırsatını Duyurdu!

Emeklilerin özellikle zorlu pandemi şartlarında yanında olan ve düzenlemiş olduğu kredi kampanyalarıyla onları rahatlatan Yapı Kredi yeni bir kredi gelişmesine daha imza attı. Hızlı kredi müracaatsunda bulunacağınız bu bankadan %1,10 faiz oranı ile emekli kredisi müracaatsu gerçekleştirebileceksiniz. Bu kredi müracaatsunda 120.000 TL ihtiyaç kredisi tutarı belirlenip, 60 ay vadeye kadar müracaat işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Başvuru için banka şubelerine başvuru etmeniz gerekiyor. Emekli maaşınız bu bankada bulunmuyorsa banka maaş taşıma işlemlerinin ardından krediden faydalanabileceksiniz.

Halkbank Emekliye Kredi Ayrıntıları

Halkbank üzerinden emekli kredisi almak istiyorsanız, kredi müracaatsu için bu bankadan maaşınızı alıyor olmanız gerekmektedir. Emekli maaşınıza göre verilen bu kredilerde üst tutar 130.000 TL olarak belirlendi. Maaşınızın 23 katına kadar 60 ay vade süresi ile krediyi kullanabilirsiniz. Kredi notu düşük olan emekli yurttaşlarımız bu krediden yararlanabilecek. Başvurular maaş aldığınız banka şubesi üzerinden alınmaktadır. Eğer bu bankadan maaş almıyorsanız kredi müracaatsunda bulunduğunuzda öncelikle maaşınızın 16 katına kadar kredi alabilirsiniz.

Akbank Mutlu Emekli Kredisine Nasıl Başvuru Yapılır?

Mutlu emekli kredisi için yapacağınız müracaatları Akbank şubesi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Akbank aracılığı ile emekli maaşı alan yurttaşlar %1,10 faiz oranı ile emekli kredisi müracaatsunda bulunabilecekler. 120.000 TL'ye kadar sunulmakta olan bu kredilerde hemde müracaat için fotoğrafı internet adresi üzerinden de müracaatlar alınmaktadır. İnternet veya kısa mesaj ile kredi müracaatsu yapacaksanız bu kredi tutarı 20.000 TL ile sınırlandırılmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler