1. HABERLER

  2. Emekliye Bu Ay İçin 5700 TL ödeme yapılacak! Emekliye müjde üstüne üste geldi...
Emekliye Bu Ay İçin 5700 TL ödeme yapılacak! Emekliye müjde üstüne üste geldi...

Emekliye Bu Ay İçin 5700 TL ödeme yapılacak! Emekliye müjde üstüne üste geldi...

Son senelerde emekliler bir çok kazanım elde etti. Yılda 2 kez bayram ikramiyesi, 3 senede bir promosyon olanağı sağlandı, taban aylıklar yükseltildi. Son dakika haberine göre: Emekli aylığı bağlananlar, en az 1500 lira maaşla beraber, senelik 2200 lira

A+A-

 promosyona kavuşuyor. Emeklilik başvurusu gerçekleştirilirken, banka tercihi işlemi de gerçekleştirilebiliyor. Bu şekilde bankasını seçen emekli, aylığı bağlanır bağlanmaz "3 yıl maaşımı sizden alacağım" taahhüdünü vererek promosyonunu cebine koyuyor.

Son senelerde emekliler bir çok kazanım elde etti. Yılda 2 kez bayram ikramiyesi, 3 senede bir promosyon olanağı sağlandı, taban aylıklar yükseltildi.

Bu imkanlardan yalnızca mevcut emekliler, değil, yeni emekliler de faydalanıyor. Emekli maaşı bağlananlar, en az bin 500 lira aylık gelire kavuşuyor.

Maaşı bağlananlar promosyonunu alabiliyor, ayrıca bayram ikramiyelerinden yararlanıyor.

BAŞVURAN ALACAK

3 senelik taahhütle verilen promosyonun tutarı, maaşı bin 500 ile 2 000 500 lira arasında olanlarda en az 625 lira, 2 000 500 liranın üzerinde olanlarda ise en düşük 750 lira oluyor.

Seçilen bankaya göre alınabilecek promosyon 2 000 tl'ye kadar çıkıyor. Bayram ikramiyesi de bin 100 lira. Şimdi emekli olan, promosyonu hemen, ilk ikramiyeyi ise gelecek yıl alacak. Ramazan ve Kurban bayramlarından önce bin 100'er lira ikramiye ceplere girecek.

PROMOSYON NASIL ALINIYOR?

Emeklilik başvurusu gerçekleştirilirken, banka tercihi işlemi de gerçekleştirilebiliyor.

Bu şekilde bankasını seçen emekli, aylığı bağlanır bağlanmaz "3 yıl maaşımı sizden alacağım" taahhüdünü vererek promosyonunu cebine koyuyor.

BUNLARA DİKKAT!

Yüksek promosyon almak için şunlara dikkat edin: BAZI bankalar da şartsız tutarı artırıyor. Bu bankaları da seçebilirsiniz.

BAZI bankalar maaşını şubesine taşıyanlara yüksek ödeme yapıyor.

PROMOSYON imzasını atmadan önce koşulları iyice inceleyin.

BANKA promosyonunu satın aldıktan sonra daha cazip fırsat çıkarsa, bunu değerlendirmeniz mümkün. Bunun için aldığınız promosyonu iade etmeniz gerekmektedir. Kalan sürenin promosyonunu geri vermeniz gerekir.

Türkiye'de emekli olan vatandaşların anında neticelerini alabileceği 5.750 TL tutarına kadar ödeme alacakları yeni bir kampanya hakkında duyuru yapıldı. Emekliler adına düzenlenen Maaş promosyonu kampanyaları ardı ardına verilmeye devam ediyor.

Ziraat Bankası ile SGK arasında imzalanan sözleşme sonrasında emekli promosyonlarında zam getirilmişti. Zamların ardından Yapı Kredi Bankası emekli promosyonu almaya hak kazanacak olan kişilere 5700 TL tutarında ödeme yapacağını duyurdu.

2017 senesinin Mart ayında başlamış olan ve 3 yılı geride bırakan emekli promosyonlarında zamlar tekrar gündeme merak edilen soru olarak düşmüştür.

Emekli promosyonu maaşını 3 sene boyunca aynı banka üzerinden almaya hak eden kişilere geri ödemeksizin verilmektedir. Söz konusu paranın geri ödenmediği gibi 3 senelik protokol süresi dolmasından sonra tekrar talep edilebilmektedir. Burada yapılması gerekli olan tek şey emekli promosyon ödemesi alınan bankaya maaşın taşınmasıdır.

Emekli promosyon almayı düşünüyorsanız banka şubelerine uğrayarak protokolerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.