1. HABERLER

  2. Emekliye 4750 TL Ödeme Yapılacak! Başvurular başladı işte ayrıntılar.. .
Emekliye 4750 TL Ödeme Yapılacak! Başvurular başladı işte ayrıntılar.. .

Emekliye 4750 TL Ödeme Yapılacak! Başvurular başladı işte ayrıntılar.. .

Emekli olan yurttaşlara 4.750 TL ödeme yapılacak. Kamu bankaları üzerinden yapılacak olan bu ödemelerde, emekli promosyonu ve nakit avans limiti olarak ödeme yapılacak.

A+A-

Emekli olan kişilere, 4750 TL ödeme yapılacak. Kamu bankaları üzerinden verilecek olan bu ödemelerde, emekli promosyonu ve nakit avans limiti olarak ödeme yapılacak. Başvuru yapacak olan emeklilerin, kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden maaş almaları yeterli.

Bu şekilde başvuru yaptığınızda, sizlerin banka emekli hesabınıza 4750 TL ödeme alabileceksiniz.4000 TL Nakit Avans Limiti YüklenecekZiraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alacak kişilere 4000 TL'ye kadar emekli maaşı aldıkları hesapların üzerine yükleme yapılacaktır. Banka şubesinden veya internet bankacılığı üzerinden, kendi emekli maaşınızın bulunduğu hesaba girerek, buradan nakit avans limiti başvurusu yaparak, 4000 TL'ye kadar onay alabilirsiniz.

Bu şekilde artı para olarak, emekli maaşınızın hesabında para görülecektir. Eğer daha önceden artı paranız varsa ve düzenli ödeyerek kullanıyorsanız, limitini de yükseltmek için başvuruda bulunabilirsiniz. Ziraat Mobil, Vakıfbank Mobil, Halkbank mobil uygulamasına girerek işlem yapabileceksiniz.Maaşını Alan Emekliye 20 kat kredi kampanyasıMaaşını kamu bankalarından alan emekilere, ayrıca banka ihtiyaç kredisi kampanyası da yapıyor.

Emekli maaşınızı Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden alıyorsanız, kredi başvurusu yaptıktan sonra, hemen maaşınızın 20 katına kadar, kredi notunuz düşük olsa bile onay alabileceksiniz.Banka şubelerinden ve internet bankacılığı üzerinden kredi başvurusu alınacak. Banka hesabınız üzerinden başvuru yaparak, emekli kredisi kullanabilirsiniz. Emekli olan kişilere ayrıca emekli maaşlarına göre taşıt kredisi, konut kredisi de verilmektedir. Düşük faiz oranları ile işlem yapmak için maaşlarınızı bu bankalardan almanız yeterli...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler