1. HABERLER

  2. Emeklilerin Hesabına 10.000 TL Yatırılacak! Başvurular Başladı Anında Ödeme Yapılacak!
Emeklilerin Hesabına 10.000 TL Yatırılacak! Başvurular Başladı Anında Ödeme Yapılacak!

Emeklilerin Hesabına 10.000 TL Yatırılacak! Başvurular Başladı Anında Ödeme Yapılacak!

Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Denizbank'tan emekli yurttaşlara büyük müjde! 3 büyük bankadan emeklilere tam 10.000 TL ödeme yapılıyor.

A+A-

Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Denizbank'tan emekli yurttaşlara büyük müjde! 3 büyük bankadan emeklilere tam 10.000 TL ödeme yapılıyor.

Ağustos ayı zamlı maaşlarını alan emeklilere bir müjde de bu 3 bankadan geldi. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Denizbank'ın 10.000 TL faizsiz kredi fırsatından tüm emekliler yararlanabiliyor. Peki şartlar neler? Emekliye 10.000 TL faizsiz nakit desteğinin tüm ayrıntıları haberimizde sizlerle...

Milyonlarca emekli, zorlu pandemi şartlarında ekonomik açıdan da büyük sorunlarla karşı karşıya kalıyorlar. Bu süreçte bir çok banka emekliye özel fırsatlarını duyurmaya devam ediyor. Son olarak Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Denizbank'tan büyük müjde geldi. 3 büyük banka tarafından yapılan açıklamayla emeklilere 10.000 TL'ye kadar faizsiz nakit desteği sağlanacağı vurgulandı. Emekli yurttaşlar faizsiz olarak yararlanabilecekleri ihtiyaç kredisi paketleriyle acil nakit gereksinimlerini giderebilecekler. Üstelik geri ödemeleri de emekli maaşlarından artan, azalan yahut eşit taksitlerle 36 aya kadar vade alternatifi ile yapılabilecek. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Denizbank 10.000 TL faizsiz nakit desteğinin tüm ayrıntıları haberimizin devamında sizlerle...

Ziraat Bankası'ndan Emekliye 10.000 TL Faizsiz Destek

Pandemi sürecinin en başından bu yana düşük faizli ihtiyaç/taşıt/konut kredileriyle yurtdaşın yanında yer alan Türkiye'nin öncü bankası Ziraat, şimdi de emekli yurttaşlara özel yeni kredi destek paketini duyurdu. Ziraat Bankası, emekli aylığını bankasından alan milyonlarca emekliye, 10.000 TL'ye kadar anında faizsiz ya da düşük faizli kredi avantajı sunuyor. Üstelik 3 ay ve 6 ay geri ödemesiz alternatifler de mevcut. Ziraat Bankası'ndan 10.000 TL ihtiyaç kredisi kullanan yurttaşlar 36 aya kadar vade alternatifiyle faizsiz olarak geri ödeme yapabiliyor. Başvurular Ziraat Bankası şubelerine gerçekleştirilebiliyor.

Vakıfbank Emekliye Faizsiz Kredi

Emekli maaşını Vakıfbank'tan alanlara da sevindiren haber geldi. Vakıfbank, emekli aylığını kendi bankasından alan emekli yurttaşlara 10.000 TL'ye kadar faizsiz kredi olanağı tanıyor. Geri ödemeler, emeklinin maaşından cüz'i kesintilerle 48 aya varan vadelerle yapılabiliyor. Emekli aylığını Vakıfbank'tan alan emekliler Vakıfbank Emekli kredi fırsatından yararlanabiliyor.

Denizbank'tan Emeklilere Özel Kredi Paketi

Salgın döneminde ekonomik açıdan sıkıntılar yaşamakta olan milyonlarca emekliye destek adına bir adım da Denizbank'tan geldi. Denizbank, emekli aylığını kendi bankasından alan emeklilere özel yeni ihtiyaç kredisi paketlerini duyurdu. Düşük faiz oranı ve uzun vade alternatifleriyle kolay ödeme olanağı da sunan yeni ihtiyaç kredisi paketleri ile acil nakit ihtiyacı olan emekliler rahat bir nefes alabiliyorlar. 10.000 TL'ye kadar düşük faizli emekli ihtiyaç kredisine müracaatlar, Denizbank şubeleri üzerinden alınıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.