1. HABERLER

  2. Emeklilerin Beklediği Haber Sonunda Geldi! 2000 TL Ödeme Yapılacak!
Emeklilerin Beklediği Haber Sonunda Geldi! 2000 TL Ödeme Yapılacak!

Emeklilerin Beklediği Haber Sonunda Geldi! 2000 TL Ödeme Yapılacak!

Emeklilerin uzun süredir Beklediği Haber Akşam Duyuruldu, Son Dakika, 2000 TL Ödeme yapılacak. Son dakika emekli haberi ile nakit sıkıntısını gidereceksiniz. İşte ayrıntılar...

A+A-

Emeklinin Beklediği Haber Akşam Duyuruldu, Son Dakika, 2000 TL Ödeme Hesaplarda. Son dakika emekli haberi ile nakit sıkıntısını gidereceksiniz. İşte ayrıntılar...

Emeklinin beklediği son dakika haberi geldi. En az iki bin TL ek ödeme yapılacak. Emekli olan kişilerin bankalar üstünden alacağı bu ek ödemeler kredi ve promosyon olarak geçmiyor. Banka hesabınız var ise ve emekli maaşınızı o banka üstünden alıyorsanız nakit avans limiti olarak en az iki bin TL'ye kadar kendi hesabın üstünde para yüklemesi yapabilirsiniz.

Yükleme sonrasında banka sizin hesabınıza artı para olarak 2000 TL ve üstünde para limitini gösterecektir. İhtiyacınız olduğunda kullanacağınız bu parayı kullanım sonrasında ödeme yapacaksınız. Taksitli nakit avans sistemi de kullanan bankalar üstünden emekli olan kişilere verilen bu kampanyada en fazla 12 ay vadeye kadar da kullandığınız parayı takside bölebileceksiniz.

Ziraat bankası'ndan emekliye ek ödeme 2000 TL

Ziraat Bankası üstünden emekli olan kişilere ek ödeme olarak 2.000 TL'ye kadar para verilmektedir. Emekli olan kişiler 2.000 TL'ye kadar ek ödeme almak istiyorlarsa banka üstünden hızlı bir biçimde bu müracaatlarını yapabilirler. Ziraat Bankası üstünden emekli maaşı alan kişiler mobil uygulama üstünden müracaatlarını yaparak hemen sonuçları da görebilirler. Ziraat Bankası yaptığı bu kampanyayla beraber emekli maaşını kendi bankasından alan kişilere kredi ve promosyon ile beraber nakit avans olanağı da sunarak acil zamanlarda para gereksinimlerini gidermek istemektedir. 

Akbank'tan ek ödeme 2000 TL

Akbank üstünden emekli maaşı alan müşteriler de Akbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyasında olduğu gibi nakit avans limit müracaatlarını da Akbank direkt uygulaması üstünden yapabilecekler. Akbank internet bankacılığı şubesi üstünden yapacağınız artı para müracaatları hemen sonuçlanacak ve sizin hesabınıza artı para olarak yatacaktır.

Akbank üstünden emekli maaşı alan kişilere banka ihtiyaç kredisi ve kredi kartı kampanyaları ile beraber işlem yaparken ayrıca nakit avans işlemleri için de kolaylık sağlamaktadır. Sizlerde eğer Akbank üstünden emekli maaşı alıyorsanız Akbank ek ödeme 2000 TL artı para müracaatsunda bulunabilirsiniz.

Vakıfbank'tan 2000 TL'ye kadar artı para olanağı

Vakıfbank üstünden emekli maaşı alan kişiler kredili mevduat hesabı olarak müracaat yaparlarsa 2000 TL ve üstünde artı para müracaatsunda bulunabilirler. Vakıfbank 2000 TL ve üstünde artı para müracaatsunda bulunmak isteyen müşterilerine Vakıfbank mobil uygulaması üstünden işlem yaparak kolaylık sağlamaktadır. Emekli maaşınızı bu banka üstünden alıyorsanız Vakıfbank mobil uygulamasına girerek burdan artı para müracaatsunda bulunabilirsiniz. Yapmış olduğunuz müracaat sonrasında 5 dakika içinde sizlere sonuç verilecek ve onay almanız ile beraber hesabınıza artı para olarak işlem yapılacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.