1. HABERLER

  2. Emeklilere Müjde! 4000 TL Ödeme Yapılacak! Ödemeler Başladı…
Emeklilere Müjde! 4000 TL Ödeme Yapılacak! Ödemeler Başladı…

Emeklilere Müjde! 4000 TL Ödeme Yapılacak! Ödemeler Başladı…

Emekli maaşı alıyorsanız dikkat, 4000 TL ödeme yapılacak, nakit ödemesi pek çok emekliye yapılacak. 4000 TL’ye kadar yapılan yardımı emekliler istedikleri an ATM’den çekebilecekler. ATM üzerinden çekebileceğiniz 4000 TL 36 ay vadeli olarak geri ödenece

A+A-

Bankalardan gelen bu ataklar ile birlikte son dönemde emekliler pek çok krediden yararlanabiliyor. Eğer emekli maaşı alıyorsanız ve hemde elektronik cihazlardan emekli maaşınızın olduğu bankacılığı kullanıyorsanız anında 4000 TL müracaatsunda bulunabilirsiniz. 4000 TL’yi hemen kullanabileceksiniz ve hemde ilk taksit ödemesini yaklaşık 3 ay sonrasına erteleme yapabileceksiniz. Kamu bankaları ile birlikte, Ziraat bankası, Halkbank ve Vakıfbank gibi başlatılan bu kampanya tüm bankalarda uygulanabilecek.

Emekliye 4000 TL Ödeme Fırsatı

4000 TL kredinizi emekli maaşı aldığınız bankalardan alabileceksiniz. Özellikle pandemi dönemi ile birlikte başlatılan bu kampanyayla birlikte güncellenerek yaklaşık 4000 TL’ye kadar çıkmıştır. Bu krediyi kullanmanız için tek şart maaşınızı aldığınız bankaya başvurmanızdır. Bankalar kendi bankasından emekli maaşı alma koşulu ile birlikte başvuru yapabilirsiniz. Yani emekli olmadığınız bir bankaya bu kredi için başvuramazsınız. 4000 TL acil destek kredisi olmakla birlikte kişilerin müracaatlarından sonrasında sicil sorgulamalarına bakılacaktır. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyen emekliler için pek çok kredi fırsatı bulunur.

4000 TL Başvurusu Nasıl Yapılır?

Eğer krediyi kullanacağınız banka emekli maaşınızın olduğu banka ise bankanın internet bankacılığı üzerinden rahatlıkla başvuru yapabilirsiniz. Bankanızın müşteri hizmetlerini arayarak kredi talebinde bulunabilirsiniz. Eğer bir internet bankacılığı şifreniz yoksa size en yakın emekli maaşı aldığınız bankaya giderek internet bankacılığınızı aktif edebilirsiniz. Aldığınız şifre ile birlikte bankaların mobil uygulamasına giriş yaparak 4000 TL müracaatsunu rahatlıkla yapabilirsiniz.

4000 TL’ye kadar yapılan bu kredi yardımıyla birlikte emekliler istedikleri an

ATM’den çekebilecekler. ATM üzerinden çekebileceğiniz 4000 TL hemde 36 ay vadeli olarak geri ödenebilecek. Bununla birlikte ilk taksit ödemesini yaklaşık 3 ay sonrasına erteleme yapabileceksiniz. Eğer emekli olmadığınız bir bankaya başvurmaya çalışırsanız büyük ihtimalle müracaatnuz reddedilecek o yüzden kesinlikle emekli olduğunuz bankaya müracaat yapın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler