1. HABERLER

  2. Emeklilere Hafta Sonu Müjdesi Duyuruldu! Yarından İtibaren Ödeme Yapmaya Başlanacak!
Emeklilere Hafta Sonu Müjdesi Duyuruldu! Yarından İtibaren Ödeme Yapmaya Başlanacak!

Emeklilere Hafta Sonu Müjdesi Duyuruldu! Yarından İtibaren Ödeme Yapmaya Başlanacak!

Emeklilere Akşam Müjdesi Geldi, Yarından İtibaren Ödenmeye Başlayacak, Üstelik Yüksek Limitli. 200 bin TL'ye kadar varan kredi verilecek. Bankalar artık emeklilere yüksek kredi verecek. İşte tüm detaylar...

A+A-

Son Dakika: Emekliye Akşam Müjdesi, Yarından İtibaren Ödenmeye Başlayacak, Üstelik Yüksek Limitli. 200 000 TL'ye kadar kredi verilecek. Bankalar artık emeklilere yüksek kredi verecek. İşte ayrıntılar...

Emekli olanlara, maaş taşımaları durumunda 200.000 TL kredi verilecek. Emekli olan kişilere 200.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır. 200.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu ile diğer banka borçları ödenir mi? Sizlere yazımızda, emekliye kredi veren bankaların 200.000 TL'ye kadar yapmış oldukları kampanyalar hakkında bilgiler vermek istiyoruz. 

Emekli olan kişiler için bankaların yeni güncel kredi kampanyalarını duyurdu. 36 ay vadeye kadar daha önceleri 100.000 TL'ye kadar verilen bu krediler, bu günlerde ise 200.000 TL'ye kadar verilmektedir. 200 000 TL'ye kadar kullanacağınız emekli, kredilerini alabilmeniz için banka kredi politikalarıyla beraber kredi başvurusu yapacağınız bankadan emekli maaşı almaması koşulu vardır.

Eğer bankadan maaş almıyorsanız maaş, taşıma işlemlerini yaparak, kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. 200.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişilerin kredi müracaatlarını yaptıktan sonra kendi kredi notlarına göre de faiz oranlarından yararlanmaktadırlar. Şimdi sizlere hangi bankalar üstünden 200.000 TL'ye kadar emekli kredisi alabilirsiniz, bu konuyla ilgili bilgiler vermek istiyoruz.

Ziraat Bankası, 200.000 TL Emekli Kredisi Başvurusu

Ziraat Bankası üstünden 200.000 TL'ye kadar emekli kredisi başvurusu yapabilirsiniz, emekli Bankası olarak da bilinen Ziraat Bankası üstünden kredi kullanacak olan müşterilerine emekli kredilerinde 200.000 TL'ye kadar onay alabileceklerini söyleyebiliriz.

Ziraat Bankası, 200.000 TL'ye kadar onay alacak olan müşterilere, emekli maaşlarını taşımaları durumunda kredi kullanabilmeleri için çeşitli kredi kampanyaları da yapmaktadır. Diğer bankadaki olan kredi ve kredi kartı borcunuzı dahi verilecek olan bu 200.000 TL kredi ile kullanabilirsiniz.

Aldığınız emekli kredilerinde diğer bankadaki olan borcunuzı kapamak istemiyorsanız, banka bu sizlere bu biçimde kredi vermezse, özellikle tek bir bankada ödeme kolaylığı sağlamanız için bu krediler, sizlere verilmektedir. Size en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek hemen emekli kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. 

Vakıfbank, 200.000 TL Emekli Kredisi Başvurusu

Emekli kredisi, kullanabileceğiniz diğer bir banka ise Vakıfbank'tır. Vakıfbank üstünden 200.000 TL'ye kadar emekli kredisi başvurusunu kolay bir biçimde banka şubelerinden yapabilirsiniz. Size en yakın banka şubesine giderek bu banka üstünden verilen kredi başvurusunu yapmanız ile beraber maaşınızı bu bankadan alıyorsanız maaşınızın 20 katına kadar kredi kullanabiliyorsunuz. Kredilerde üst limiti 200 000 TL'dir. 200000 TL üstünde kredi kullanmak istiyorsanız, bankaya ipotek vererek, ipotek karşılığı kredi başvurunuzu yapabiliyorsunuz. Ev ipoteği araba ipoteği ya da Arsa ipoteği hep kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Krediler 36 ay vadeye kadar verilmektedir.

Akbank, 200.000 TL Emekli Kredisi Başvurusu

Son günlerde özellikle ihtiyaç kredilerin de güncel kredi kampanyaları yapan bankaların başında Akbank gelmektedir. Akbank üstünden 200.000 TL'ye kadar emekli kredisi başvurusu yapabiliyorsunuz. Kredi başvurusu yapacak olan kişiler emekli maaşlarını Akbank şubelerine taşıyarak burdan hızlı bir biçimde kredi başvurusunda bulunabilir.

Kredi başvurusu yapacak olan kişilerin bu bankadan maaşları taşıması durumunda diğer bankadaki olan kart borcunu ve ihtiyaç kredisi borcunu da kapatarak, 36 ay vadeye kadar sizlere kredi olanağı tanınmaktadır. 200000 TL emekli kredisi, aldığınız zaman sizlere ilk taksit ödemesinde de 3 ay erteleme yapılır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.