1. HABERLER

  2. Emeklilere 2 bin 750 TL ödeme yatırılıyor! Başvuran tüm emeklilerin hesabına anında yatacak...
Emeklilere 2 bin 750 TL ödeme yatırılıyor! Başvuran tüm emeklilerin hesabına anında yatacak...

Emeklilere 2 bin 750 TL ödeme yatırılıyor! Başvuran tüm emeklilerin hesabına anında yatacak...

SGK, SSK ve Bağkur'lulara 2750 TL ve 4100 TL ödenecek. Emeklilere müjdeli haberin gelmesinden sonra en çok araştırılan konu , hangi bankanın ne kadar promosyon ödemesi yaptığı, promosyon ödemelerinin ne kadar olduğu araştırılıyor.

A+A-

SGK, SSK ve Bağkur'lulara 2750 TL ve 4100 TL verilecek. Meklilere müjdeli haberin gelmesinin ardından en çok araştırılan konu , hangi bankanın ne kadar promosyon ödemesi yapmış olduğu, promosyon ödemelerinin ne kadar olduğu araştırılıyor.

SGK, SSK ve Bağkur'lulara 2750 TL ve 4100 TL verilecek. Bu bağlamda promosyon ödemeleri başladı. Geçtiğimiz gün yapılan yazılı açıklamada SGK ile anlaşma sağlandığı ve emeklilere 2020-2023 dönemi için promosyonu ödemesi yapılacağı bildirilmişti. Emeklilere müjdeli haberin gelmesinin ardından en çok araştırılan konu , hangi bankanın ne kadar promosyon ödemesi yapmış olduğu, promosyon ödemelerinin ne kadar olduğu araştırılıyor.

Promosyon görüşmelerinde bu miktarın 2750 TL 'ye kadar çıkacağı bildirildi.Diğer yandan emeklilere bu sene da iki kez bayram ikramiyesi ödenecek

EN İYİ TEKLİFİ VEREN BANKALAR

12 banka emeklilere promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. Kaynak: SGK, SSK ve Bağkur Emeklilerine 2 000 750 TL ödeme yapılıyor! Başvuran bütün emeklilerin hesabına anında yatırılıyor....

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum