1. HABERLER

  2. Emekli Vatandaşlara Kanpanyalar Bitmiyor! 1600 TL Veriliyor, Hesaplara Yatmaya Başladı Son 2 Gün Emekliye 1600 TL Veriliyor...
Emekli Vatandaşlara Kanpanyalar Bitmiyor! 1600 TL Veriliyor, Hesaplara Yatmaya Başladı Son 2 Gün Emekliye 1600 TL Veriliyor...

Emekli Vatandaşlara Kanpanyalar Bitmiyor! 1600 TL Veriliyor, Hesaplara Yatmaya Başladı Son 2 Gün Emekliye 1600 TL Veriliyor...

Emekli olan kişilere 1600 TL ödeme verilecek. Emekli olan kişilere son dakika olarak yeni bir kampanya duyurusu yapıldı. Emekli olan kişilerin hesaplarına 1600 TL'ye kadar nakit ödemesi, yatacak. Emekli olan kişiler, kamu ve özel b

A+A-

Emekli olan kişilere 1600 TL ödeme verilmekte. İşte tüm ayrıntılar...
Emekli olan kişilere son dakika olarak yeni bir kampanya duyurusu yapıldı. Emekli olan kişilerin hesaplarına 1600 TL'ye kadar nakit ödemesi, yatacak. Emekli olan kişiler, kamu ve özel bankalar üstünden almış oldukları emekli maaşları üstünden bu ödemeleri alabileceklerdir. Kendi banka hesapları üstünden yapılan bu kampanya son üç gün içinde bitecektir.

Emekli maaş aldığınız banka hesabı üstünden hızlı bir biçimde müracaatnuzu web üzerinden yapabileceksiniz. Bunun için emekli maaş hesabınız üstünden bir internet bankacılığı şifresi almanız gerekmektedir.

Hangi bankadan emekli maaşı alıyorsanız o banka üstünden 1600 TL'ye kadar nakit avans limitine müracaat yapabiliyorsunuz. Almış olduğunuz 1600 TL, emekli maaşınızın almış olduğunuz hesap üstünden artı para olarak yansıyacaktır. 1600 TL kullanmadığınız zamanlarda ise banka, sizlerden herhangi bir faiz ödemesi ya da geri ödemesi almayacaklardır. 1600 TL ne zaman kullanırsanız, bir ay sonra ödemesini gerçekleştirebileceksiniz.
Emekli olan kişiler, hesaplarını kontrol etmeli.

1600 TL ek hesap ya da nakit avans müracaatsu yaptığınız zaman hesaplarınızı kontrol etmeniz gerekmektedir, Bankalar müracaat yapan, emeklilere 5 dakika içinde sonuç vererek, hemen hesaplarına bu parayı aktarabiliyor. Sizlerde internet bankacılığı şifresi ile beraber hızlı bir biçimde mobil uygulamaya girerek burdan hesaplarım bölümünden kredili mevduat hesap müracaatsu yapabilir ve ne kadar onay aldığınızı artı para olarak görebilirsiniz.

Emekliye, kampanyalar devam edecek.

Emekli olan kişilere kampanyalar devam ettirecek olan bankalar, yeni kampanyalarını da yayınladı. Bankalarda emekli olan müşterilerin kredi, kredi kartı ve emekli promosyon kampanyalarını devam ettiriyor. Emekli maaş aldığınız banka üstünden 200.000 TL'ye kadar Emekli Kredisi kullanabilirsiniz. Bunun için banka şubelerine kimliğinizle gitmeniz yeterli olacaktır.

İhtiyaç kredilerinde banka 36 ay vadeyle işlem yapacak. Kredi kullanmak isteyen kişiler belirli koşulları uygun olması halinde emekli olmalarıyla beraber bu kredileri ilk taksit ödemesinde de 3 ay ertelemeli olarak yapabilecekler.

Bankaların ayrıca, emekliler için verdiği diğer bir kampanya ise emekli promosyon kampanyaları oluyor. 750 TL ve üstünde bankalar üstünden emekli promosyonu alabilir, 3 yıl maaşınızı taşımazsanız bu parayı geri ödemezsiniz. Bankaların güncel faiz oranlarını ve kredi kampanyalarını en yakın banka şubesinden öğrenebilir ya da bankanın fotoğrafı web sitesi üstünden işlem yaparak bu krediler hakkında bilgi edinebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.