1. HABERLER

  2. Emekli Vatandaşlara 1000 TL Kampanya Geri Ödemesiz Promosyon Desteği detaylar haberimizde...
Emekli Vatandaşlara 1000 TL Kampanya Geri Ödemesiz Promosyon Desteği detaylar haberimizde...

Emekli Vatandaşlara 1000 TL Kampanya Geri Ödemesiz Promosyon Desteği detaylar haberimizde...

Emeklilere promosyon kampanyası ile gündeme geldi. Geri ödemesiz 1000 TL için adayların müracaat şartlarını yerine getirmesi gerekmektedir. Emekliye promosyon hangi koşullarda verilecek.

A+A-

Emeklilere karşılıksız ödeme promosyonu ile dikkat çekti. Bankanın 1000 TL ödeme yapması için başvuracak kişilerin maaşını 3 sene için bankaya taahhüt etmesi gerekmektedir. Yani maaşını 3 yıl boyunca Deniz Bank’tan çekmeyi kabul etmiş olan adaylar için hesaba ödeme yapılıyor.

Emekli Maaşı Promosyonunda Faiz Var mı?

Başvuru yapan adayların merak ettiği bir konu, promosyonlarda faiz olup olmadığıdır. Deniz Bank maaş taahhüttü koşulu Başvuru Kanalları

Deniz Bank emekli promosyonu için bankanın çeşitli

kanallarını müracaat aracı olarak kullanabiliyor. Mobil bankacılık ve müşteri hizmetleri telefon numarası olan 0 850 222 0 800 hattından işlemleri tamamlayabiliyor. Taahhüt yönlendirmesi olarak gerekli olan imza ve onaylar alınarak süreç başlamış oluyor.

Başvuru yapacak adayların kampanya son müracaat süresi olan 31 Aralık 2021 tarihine kadar onay vermesi gerekmektedir. Çekmekte oldukları maaşa göre promosyon miktarında değişiklikler olabiliyor.

Söz konusu 1000 TL promosyon 2.500 TL ve üstünde maaş ödemesi alanlar için geçerli… Diğer maaş kategorilerinde şu hediyeler mevcut:

• Maaşı 1500 TL ve altında olanlar 675 TL

• 1.500 - 2.500 TL arası maaşlarda 850 TL biçiminde listeleme yapılıyor. Şayet birden çok maaş alan var ise da toplam emekli maaşı doğrultusunda işlem olmaktadır. Başvuru yapan kişi 18 yaşından küçükse, velayetle birlikte ödeme yapılacaktır. Diğer koşullar ve merak edilen ayrıntılar için bankaya başvurabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.