1. HABERLER

  2. Emekli Sandığı, Bağkur ve SSK fark etmiyor bütün emekliler için son 8 gün kaldı! Başvuran herkese 1750 TL para ödemesi yapılacak!
Emekli Sandığı, Bağkur ve SSK fark etmiyor bütün emekliler için son 8 gün kaldı! Başvuran herkese 1750 TL para ödemesi yapılacak!

Emekli Sandığı, Bağkur ve SSK fark etmiyor bütün emekliler için son 8 gün kaldı! Başvuran herkese 1750 TL para ödemesi yapılacak!

Emekli Sandığı, Bağkur ve SSK emeklileri için açıklama yapıldı. Yazılı açıklamaya göre emeklilere geri ödemesiz olarak tek seferde bin 750 TL’ye varan ödeme yapılacak.

A+A-

Emekli maaşını Şekerbank’a taşıyanlar faydalanabilecek. Şekerbank promosyon kampanyası 8 gün sonra yani 30 Eylül 2021 tarihinde sona eriyor. Şekerbank bu sene promosyon ücretlerine zam yaptı. Banka ödemelerini bin 750 TL’ye kadar çıkardı.

Ödemelerden maaşını Şekerbank’a taşıyarak, 3 yıl maaş çekme sözü verenler faydalanabiliyor. Geri ödemesiz olarak verilecek ödemeler ile ilgili yapılan açıklamada, 0-1.499 TL aralığında maaş alanlara 1.250 TL, 1.500 TL-2.499 TL aralığında maaş alanlara 1.500 TL, 2.500 TL ve üzerinde maaş alanlara 1.750 TL promosyon ödemesi yapılacağı belirtildi.

Emekli Müşteri Paketi’nden Faydalanma Koşulları:

Sunulan promosyon rakamları 30.09.2021 tarihine kadar geçerlidir. Şekerbank kampanya dönemini ve kurallarını tek taraflı değiştirme hakkına sahiptir.

Promosyon ödemesinden, gelir/aylıklarını üç yıl bankamızdan almayı taahhüt eden müşteriler faydalanabilecektir. Taahhüt süresi promosyon ödemesinin müşterinin hesabına geçmesi ile başlayacaktır. Ödenecek promosyon tutarı için; icra ve nafaka gibi kesintilerden arındırılmış ve üç ayda bir ödenen aylıkları için bir aya tekabül eden net gelir/aylık tutarı dikkate alınacaktır. Birden fazla maaş ödemesi alıp, bu maaşları için promosyon talebinde bulunulması durumunda maaşların toplamı dikkate alınarak tek bir promosyon ödemesi gerçekleştirilecektir.

Şekerbank; personel, iştirak çalışanları, Sem-Vak Banka emeklileri ve 1. derece yakınları kampanyadan faydalanamaz.

Banka faiz, ücret, kredi vadesi ve kredi süreçlerini değiştirme hakkı saklıdır. Bu hesaplamalar bilgilendirme amaçlı örnektir, bağlayıcılık içermemektedir.

Şekerbank promosyon ödemelerine ilişkin açılmasında sağlık sorunu olan emekli müşterilerin belirli il ve ilçeler dahilinde maaşlarını adrese teslim imkânı sağlandığını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum