1. HABERLER

  2. Emekli Maaşı 2.500 TL Ve Üstü Olanlara Çok Önemli Duyuru: Bankalar Vatandaşların Maaşlarını Kendi Bankalarına Çekmek İçin Yarışa Girdi.
Emekli Maaşı 2.500 TL Ve Üstü Olanlara Çok Önemli Duyuru: Bankalar Vatandaşların Maaşlarını Kendi Bankalarına Çekmek İçin Yarışa Girdi.

Emekli Maaşı 2.500 TL Ve Üstü Olanlara Çok Önemli Duyuru: Bankalar Vatandaşların Maaşlarını Kendi Bankalarına Çekmek İçin Yarışa Girdi.

Bankalar emekli vatandaşların maaşlarını kendi bankalarına çekmek için yarışa girdi. Peş peşe emekli promosyon ödemelerine dair duyuru yapıldı. Kuveyt Türk Bankası, web sitesi üzerinden emekli promosyon kampanyasına ilişkin açıklamada bulundu.

A+A-

Bankalar emekli vatandaşların maaşlarını kendi bankalarına çekmek için yarışa girdi. Peş peşe emekli promosyon ödemelerine ilişkin duyuru yapıldı. Kuveyt Türk Bankası, resmi web sitesi üzerinden emekli promosyon kampanyasına ilişkin açıklamada bulundu.

Banka yapmış olduğu açıklamada, emekli maaşını Kuveyt Türk’ten alan emeklilere 1.000 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapılacağını bildirdi. Buna göre, 2.500 TL ve üzeri emekli maaşı alanlara 1.000 TL promosyon ödemesi gerçekleştirilecek.

EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMESİYLE İLGİLİ DETAYLAR;

SGK emekli maaşı (Emekli Sandığı, SGK, BAĞ-KUR) ödemelerini, bankamız alan ve promosyon müracaatsunda bulunan tüm müşterilerimize;

1.500 TL’ye kadar emekli aylığı alanlara 750 TL,
1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 875 TL,

2.500 TL ve üzeri emekli aylığı alanlara 1.000 TL promosyon ödemesi gerçekleştirilmektedir.

Emekli Promosyonu Alabilmek İçin Gerekli Şartlar Nelerdir?
Emekli vatandaşların promosyon ödemesi alabilmeleri için maaş ödemelerini 3 sene boyunca Kuveyt Türk Bankası’ndan alacaklarına dair müracaatta bulunmaları gerekmektedir.

Emekli maaşını Kuveyt Türk Bankası’na yeni taşıyan müşterilerin maaşlarını en az 1 defa bankadan satın aldıktan sonra, mevcut emekli maaş müşterilerimizse beklemeksizin en yakın Kuveyt Türk şubesine gelerek promosyon müracaatsunda bulunmalarını müteakip 3 iş günü sonrasında ödeme müşterimizin hesabına gerçekleştirilmektedir.

Birden fazla emekli maaşı alanların promosyon talebinde bulunmaları durumunda maaşlarının toplamı göz önüne alınarak tek promosyon ödemesi yapılacaktır.

Emekli Promosyon Ödemeleri İçin Ne Zaman Başvurulabilir?

Maaşını Kuveyt Türk’e yeni taşıyan müşterimiz ilk maaşı bankamızdan satın aldıktan sonra müracaat yapabilirken, mevcutta maaşını Kuveyt Türk’ten alan müşterimizse istediği zaman müracaat yapabilmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.