1. HABERLER

  2. Devlet Vatandaşa 30.000 TL Destek veriyor! PTT Ve Halkbank Anında alabilirsiniz!
Devlet Vatandaşa 30.000 TL Destek veriyor! PTT Ve Halkbank Anında alabilirsiniz!

Devlet Vatandaşa 30.000 TL Destek veriyor! PTT Ve Halkbank Anında alabilirsiniz!

Pandemi sonrası ekonomik sıkıntılar çeken bir çok kişi soluğu bankalarda aldı. Üst üste duyurulan kampanyalar şok yarattı. Devlet kendi eli ile vatandaşına kredi veriyor. Evet yanlış okumadınız PTT ve Halkbank, herkese anında 30.000 TL veriyor.

A+A-

Pandemi sonrası ekonomik sıkıntılar çeken bir çok kişi soluğu bankalarda aldı. Üst üste duyurulan kampanyalar şok yarattı. Devlet kendi eli ile vatandaşına kredi veriyor. Evet yanlış okumadınız PTT ve Halkbank, herkese anında 30.000 TL veriyor.

PTT 30.00 TL KREDİ KAMPANYASI

PTT, vatandaşların derdine derman olmaya geliyor. Uygun faiz oranları ve uzun vade imkanlarıyla merhem olan PTT, yine güven tazelemeye devam etti. % 2.59 faiz oranlarıyla kredi sunan banka, vade alternatiflerini de sizin tercihinize bırakıyor. İster 12 ay, ister 24 ay dilerseniz de 36 ay vade fırsatlarından yararlanabileceksiniz. Acil nakit ihtiyaçlarınız için kefilsiz ve şartsız PTT ihtiyaç kredisi ürününü Aktifbank kanalı üzerinden kullanabilirsiniz. Sizlerde PTT’nin 30.000 TL kampanyasından faydalanmak istiyorsanız, en yakın PTT şubesini ziyaret edebilirsiniz. Halkbank için ayrıntılar bir sonraki sayfada.

HALKBANK 30.00 TL KREDİ KAMPANYASI

Halkbank, avantajlı kredi kampanyalarıyla vatandaşların dikkatini çekmeyi başardı. Nakit ihtiyacı olan kişiler devlet bankalarına akın ederken Halkbank, o bankalar arasında faiz oranlarıyla en çok cezbeden banka haline geldi. Halkbank, 30.000 TL için %1,63 faiz oranı kullanırken 36 aya varan vade olanağı da sağlamaktadır.

Halkbank şubelerinin beraberinde Halkbank dijital bankacılık kanallarıyla da ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz.
PTT ve Halkbank’ın avantajlı kredi kampanyası için sizlerde kolları sıvamaya başlayabilirsiniz. Borçlarınız mı var? Korkmayın. PTT ya da Halkbank’a gelin rahat edin.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler