1. HABERLER

  2. Denizbank ve Ziraat Bankası Açıkladı! ATM'den 20 bin TL hızlı nakit verilecek!
Denizbank ve Ziraat Bankası Açıkladı! ATM'den 20 bin TL hızlı nakit verilecek!

Denizbank ve Ziraat Bankası Açıkladı! ATM'den 20 bin TL hızlı nakit verilecek!

ATM'den 20.000 TL kredi alabilirsiniz! DenizBank'a ve Ziraat Bankası'ndan yeni kampanya duyurusu bu sabah geldi. Tek tuşla tüm acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılamak mümkün.

A+A-

ATM'den 20.000 TL kredi verilmekte! DenizBank'a ve Ziraat Bankası'ndan yeni kampanya duyurusu bu sabah geldi. Tek tuşla tüm acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılamak mümkün.

ATM'den 20.000 TL kredi verilmekte! DenizBank ve Ziraat Bankası açıkladı, 1.69 faiz oranı ve 36 ay vadeli hızlı kredi. Ziraat Bankası ve Denizbank bu sabah erken saatlerde bir duyuru yayınlayarak acil Nakit paraya ihtiyacı olan yurttaşlar için 36 ay vadeli yeni Kredi kampanyasını açıkladı. Üstelik de kampanyaya katılmak için şubelere gitmeye gerek yok Sadece ATM den tek tuşla müracaat yaparak düşük faizli kredi çekmek mümkün. Nakit para ihtiyacı olan yurttaşlar için Ziraat Bankası ve DenizBank'ın bu kampanyası uygun geri ödeme şartları ile sağlanıyor. Üstelik de banka müşterisi olmayanlar kampanyadan faydalanabiliyor. Ziraat Bankası ve Denizbank kredi müracaat koşulları ve ayrıntılar haberimizde…

Acil nakit para ihtiyacı olan yurttaşlar tarafından en ideal kredi veren bankalar yoğun bir biçimde araştırılmaya devam ederken bu sabah erken saatlerde iki bankadan duyuru geldi. Denizbank ve Ziraat Bankası Sabah saatlerinde yapmış oldukları açıklamada ATM'den 7/24 kredi olanağı sağlayacaklarını duyurdu. 20.000 TL'ye kadar olan acil nakit para ihtiyaçlarınız için bankalarının ATM'leri üzerinden müracaat yapabilir ve anında onay alarak parayı tahsil edebilirsiniz. Üstelik, bu iki banka düşük faizli kredi dönemini başlattı 1.64 faiz oranları ile kredi veriyor.

ZİRAAT BANKASI KREDİ ÖZELLİKLERİ

Ziraat Bankası ATM’den kredi kampanyası mal yararlanmak isteyen yurttaşlara uygulanmakta olan faiz oranı yüzde 1.64 olarak belirlendi. 36 ay vade olanağı ile verilen kredi hemde 3 ay ödeme ertelemeli olarak sağlanıyor. Başvuru işlemleri tüm Ziraat Bankası ATM'lerinden 7 24 yapılabiliyor. Ziraat Bankası ATM'den 20.000 TL kredi kampanyasında Kredi tahsis ücreti 105 TL olarak belirlendi.

DENİZBANK ATM DEN KREDİ ÖZELLİKLERİ

ATM'den kredi veren başka bir banka ise DenizBank oldu. Bu sabah erken saatlerde açıklamada bulunan Denizbank, 20 000 TL'ye kadar olan acil nakit ihtiyaçlarınız için Türkiye genelinde bulunan tüm Denizbank ATM'lerinden müracaat yapabileceğinizi duyurdu. ATM Üzerinden kredi veren DenizBank'ın kredi faiz oranı ise yüzde 1.90. Denizbank düşük faizli kredi kampanyası kapsamında 36 ay vade alternatifleri sunarken hemde 3 ay ödemesiz dönem olanağı da sağlıyor.

HIZLI KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI

Ziraat Bankası ve DenizBank'ın hızlı kredi kampanyalarına müracaat yapmak isteyen yurttaşların genel müracaat koşullarını yerine getirmesi gerekmektedir. Bankalar tarafından istenilen genel müracaat koşulları 18 yaşından büyük olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kredi sicili Temiz olmak, Kredi notu düşük olmamak ve çalışıyor olmak gibi şartlar oluyor. Gelir belgesi gösterebilen yurttaşlara bankalar kredi sağlarken hemde kredi notu 1200 ve üstü olan yurttaşlar düşük faiz avantajlarından da yararlanabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.