1. HABERLER

  2. Çocuğu 18 yaşından küçük olanlar için büyük müjde! Başvuranlar için kredi fırsatı geldi…
Çocuğu 18 yaşından küçük olanlar için büyük müjde! Başvuranlar için kredi fırsatı geldi…

Çocuğu 18 yaşından küçük olanlar için büyük müjde! Başvuranlar için kredi fırsatı geldi…

18 yaşından daha küçük çocuğuolan yurttaşlar için müjdeli haberler gelmeye başladı. Tam 70 000 TL ye kadar faizsiz bir biçimde kredi destekleri geliyor.

A+A-

18 yaşından daha küçük çocuğuolan yurttaşlar için müjdeli haberler gelmeye başladı. Tam 70 000 TL ye kadar faizsiz bir biçimde kredi destekleri geliyor. Korona virüs salgın süreçleri içerisinde ekonomik kapsamda meydana gelen sıkıntıların bu denli artmasından dolayı yurttaşlara destek olabilecek biri birinden farklı kredi fırsatları gelmeye başladı.

18 yaşından daha küçük çocuğuolan yurttaşlar için müjdeli haberler gelmeye başladı. Tam 70 000 TL ye kadar faizsiz bir biçimde kredi destekleri geliyor. Korona virüs salgın süreçleri içerisinde ekonomik kapsamda meydana gelen sıkıntıların bu denli artmasından dolayı yurttaşlara destek olabilecek biri birinden farklı kredi fırsatları gelmeye başladı. Bu krediler sayesinde yurttaşlar rahat bir nefes alabilecekleri için bir hayli yoğun bir biçimde ilgi göstermeye başladılar.

18 yaşından daha küçük çocukları olan yurttaşlar için 70 000 TL ye kadar kredi fırsatları verilecek. Korona virüs süreçlerinden en fazla etkilenen kesimler incelenecek olduğu zaman bunlardan bir tanesinin de öğrenciler olduğu dikkatleri çekmeye başladı. Bu süreçlerde tüm öğrenciler okula gidemedikleri için uzaktan bir biçimde eğitim almaya başladı. Bir yandan da yurttaşların devletten talepleri üstünde bu dönemde yeterince eğitim alamıyor olmalarından dolayı eğitim yardımlarının verilmesi yönünde oldu. Uzun süredir bu talepler yurttaşlar tarafından devlete iletiliyordu. Belirlenen taleplerin ardından sonunda hükümet kanadından istenen durum karşılık buldu. Faizsiz bir biçimde sunulmakta olan kredi yardımlarını öğrenen pek çok kesimin yüzleri gülmeye başladı.

Devlet aracılığıyla 18 yaşından daha küçük çocukları olanlar için 70 000 TL ye varan kredi fırsatlarının faizsiz bir biçimde verileceğine dair açıklamalar geldi. Hükümet kanadından kamu bankaları aracılığıyla istenilen koşulları yerine getiren yurttaşlar eğer müracaat yaparlarsa 70 000 TL ye kadar en ufak faiz ödemesi olmadan kredi alabilecekler. Bir yandan da 60 aya kadar artış gösteren vade seçeneklerinin yer alması uzun süredir yurttaşların yüzlerinin gülmesine yardımcı oldu. Gelen paket ile birlikte kredi kullanım koşulları ve krediye özel durumlarda yumuşamalar oldu. Daha basit bir hale getirilerek yurttaşların yüzleri gülmeye başladı.

18 yaşından küçük çocukları olanlar için müjdeli haberler…

70 000 TL ye kadar yurttaşlar için özel olarak gelen kredi fırsatlarının duyuruları gelmeye başladı. Kredi için müracaat yapabilmek adına istenen tek şartın müracaat yapacak yurttaşların 18 yaş altında çocuklarının olması gerekli olduğu olması dikkatleri çekti. Bu süreçler içerisinde en fazla etkilenen kesimlerden bir tanesinin de öğrenciler olduğundan dolayı biri birinden farklı paketler sunulmaya başlandı. 18 yaşının altında birden çok çocuğu olan yurttaşlar her bir çocuk için ayrı ayrı olarak müracaatlarını yerine getirebilecekler. Kredi her ne kadar faizsiz olarak duyurulsa bile herhangi bir faiz oranı olacak mı ilerleyen günler içerisinde netlik kazanacak. Bu durum hakkında tüm ayrıntıları öğrenmek isteyen yurttaşlar anlık olarak kamu bankalarının fotoğrafı internet sitesine giriş yaparak müracaatlarını yerine getirebilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.